Pirmą kartą tarptautinio konkurso istorijoje už teisę vadintis gražiausia kovoja iš Nepalo atvykęs plius dydžio modelis J. Garrett.

Moteris žiūrovus nustebino savo nepriekaištinga figūra. Konkurso metu ji užtikrintai pasirodė su pilku, blizgančiu maudymosi kostiumėliu. Drabužiai pabrėžė visus moters linkius.


Vakarienės metu J. Garrett pademonstravo ilgą žalią suknelę su iškirpte bei aukso spalvos detalėmis. Jos įvaizdį užbaigė vakarinis makiažas, blizgūs aksesuarai ir banguoti plaukai.


Nepalo atstovė taip pat stebino pasipuošusi įspūdinga šviesiai mėlyna suknele, šį jos įvaizdį papildė papuošalai ir makiažas.


Oficialioje „Mis Visatos“ svetainėje rašoma, kad J. Garrett dirba slaugytoja ir moko žmones pasitikėti savimi.

„Labiausiai gyvenime didžiuojuosi dėl savęs tobulėjimo galimybės. Jei galėčiau turėti kokią nors supergalią, tai būtų galimybė mintimis pajudinti ir deformuoti daiktus. Mane įkvepia gyvenimo iššūkių įveikimas. Jei reikėtų save apibūdinti vienu žodžiu, jis būtų „vizionierius“. Džiaugiuosi, kai mane supa žmonės, kuriuos myliu ir negaliu gyventi be mėgstamų knygų“, – sakė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)