23-ejų Indianara net 10 valandų kantriai laukė, kol ant jos kūno bus nupieštas šventas paveikslas - nekaltos mergelės Marijos portretas. Piešinys buvo nupieštas ant merginos krūtų, pilvo, apatinės pilvo dalies, dengė net intymią vietelę bei klubus. Ir nors piešinys vaizdavo religinį personažą, ryškus raudonais, juodais, mėlynais ir baltais dažais pieštas paveikslas sunkiai priminė tuos paveikslus, kurie puošia maldos namus.

Beje, gražuolė socialiniame tinkle "Instagram" tūkstančiams savo gerbėjų parašė itin rimtą žinutę: "Dieve, šiandien aš Tavęs prašau taikos, meilės, išmanumo ir stiprybės. Tėve, apsaugok mane nuo viso blogio ir saugok mane kelyje į tiesą. Lai Tavo palaima užpildo mano sielą ir širdį, kuri yra maloninga ir šviesi. Jaučiu Tavo malonę ir švelnumą. Aš - Tavo palaima." Ši "Mis Užpakaliuko" žinutė socialiniame tinkle buvo itin aršiai sukritikuota. Jos gėrbėjams tai nepasirodė nuoširdu ir tikra, o be to, neatrodė, kad tokius žodžius gali rašyti ši mergina, kuri nė iš tolo neatrodo tokia dvasinga.

Įdomu tai, kad nuogybėmis išgarsėjusi mergina dar pernai nusprendė pakeisti savo gyvenimą ir paieškoti dvasinės ramybės. Tik ji link to žengė pasirinkdama keistą kelią - ryžosi nekaltybės atstatymo operacijai. Ši operacija - naujas lapas kitokiame jos gyvenimo kelyje, bent jau jai taip atrodo.

Brazilijoje "Mis Užpakaliuko" titulo laimėtojos tampa tikromis žvaigždėmis, tad jį pelnyti - milžiniška sėkmė. Dėl šio titulo merginos ryžtasi beprotiškiems dalykams, pavyzdžiui - užpakalio implantų operacijai. Kitai gražuolei, tituluotai "Mis Užpakaliukas", labai nepasisekė. Dėl infekcijos jos kūnas pradėjo irti ir jai teko labai skubiai pašalinti implantus.