V. Apanasenka, kuri 2023 metais dalyvavo tarptautiniame grožio konkurse „Mis Visata“, per interviu Annai Olickai atskleidė konflikto su ruse A. Linnikova užkulisius.

Paaiškėjo, kad Rusijos atstovė viešbutyje per pusryčius pristojo prie ukrainietės ir pasiūlė pasidaryti bendrą nuotrauką, taip neva iliustruojant draugystę. Mergina suskubo pridurti, kad tai jos komandos pasiūlymas.

„Organizatoriai darė viską, kad išvengtų to konflikto. Tik konfliktas prasidėjo tą pačią sekundę, kai atvyko Mis Rusija. Pirmas dalykas, ką ji pasiūlė, buvo draugiška bendra nuotrauka. Mane toks pasiūlymas šokiravo, jeigu nuoširdžiai. Aš su ja nebendravau ir bendrauti neplanavau“, – prisimena V. Apanasenko.

Mergina teigia, kad A. Linnikova neturėjo kažkokių piktų kėslų, ji elgėsi mandagiai, negrasino, tačiau kalbėti apie Rusijos Ukrainoje vykdomą karą prabilti nepanoro.

„Tai nebuvo kažkokie pikti kėslai ar kažkas panašaus. Tai nutiko per pusryčius viešbutyje. Ji tiesiog priėjo ir pareiškė: „Ar galime pasidaryti bendrą nuotrauką? Būtų nuostabu, jeigu abi kartu pasisakytume už taiką“. Aš jos paklausiau, ar palaiko karą Ukrainoje. Ji nieko konkretaus nepasakė, tik pridūrė: „Nuotrauka būtų šaunu... Mano komanda prašo“, – pasakoja ukrainietė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)