Save vampyre-nuomonės formuotoja vadinanti mergina, kuri socialinėje žiniasklaidoje prisistato kaip Sad Spice, taip žavisi Drakula, jog miega tikrų tikriausiame karste.

„TikTok“ platformoje mergina papasakojo apie netradicinius miego pomėgius ir įvardijo, kodėl jai patinka miegoti karste: „Taip, savo miegamajame turiu tikrą karstą“. Teigia, kad jį įsigijo vietoje, pavadinimu „Casket Builder Supply“, ir perdažė pagal savo norą.

„Karsto norėjau nuo tada, kai buvau keturiolikos, norėjau jame pasislėpti nuo visų savo problemų“, – paaiškina mergina ir priduria, kad tėvai tokiai jos užgaidai nepritarė.

Sad Spice „TikTok“ platformoje, kur įkūnija vampyrę, turi daugiau nei 600 tūkst. sekėjų, tad, panašu, daugumai žmonių toks gyvenimo būdas atrodo priimtinas ar bent jau įdomus.

Iš pradžių gali pasirodyti, kad karstas namuose laikomas kaip dekoracija, bet iš tikrųjų taip nėra. Nuomonės formuotoja į jį įtiesė storą čiužinį, tad miegoti jame netgi labai patogu.

„Ne, dangčio nenuleidžiu, oro nepritrūksta, o jeigu ir nuleisčiau, jis pralaidus orui, tad nebūtų problemų“, – pridūrė mergina.

Be patogaus čiužinio ir pagalvės karstas turi ir daugiau privalumų. Nuomonė formuotoja teigia, kad karsto argumentas labai praverčia išsisukant nuo nepavykusio pasimatymo, nes „tikrai ne kiekvienas nori bendrauti su mergina, kuri savo kambaryje laiko karstą“. Tenka pripažinti, kad mergina teisi – tokia informacija tikrai ne kiekvienam.

Sad Spice savo vaizdo įrašą baigia pastebėjimu, kad karstas „yra pati puikiausia įmanoma vieta pasislėpti nuo problemų“, bet su tuo sutinka toli gražu ne visi jos sekėjai.

„Man atrodo, kad čia didžiulė raudona vėliava, o ne kažkokia raudona vėliavėlė. Tas karstas – ženklas, kad reikia bėgti, o ne eiti nuo tokio žmogaus“, – teigia vienas komentatorius.

Kitas pridūrė: „Tai nenormalu, panašu, kad turi kažkokią psichologinę traumą, su kuria reiktų tvarkytis“.

Laimei, atsirado ir tokių, kuriems Sad Spice miego įpročiai visai neatrodo keisti, viena sekėja parašė: „Mergaite, tu gyveni taip, apie ką aš visada svajojau. Karstas-lova. Labai dėl tavęs džiaugiuosi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją