Tai gali būti kad ir močiutė, kuriai vaikaičiai yra pažadėję, kad jeigu susilauks mergaitės, tai pavadins ją jos vardu. Bet ima ir paaiškėja, kad pirmasis provaikaitis bus berniukas, todėl, savaime aišku, negaus promočiutės vardo.

Apie tokį atvejį papasakojo 26-erių Daniela Florez iš Majamio, Floridos. Kai ji ir partneris Gianfranco Renzulli pranešė artimiesiems, kad laukiasi kūdikio, 83-ejų močiutė Elena Diaz pasijuto it atsidūrusi devintame danguje, mat būsimas mažylis – pirmasis jos provaikaitis. Norėdama dar labiau pralinksminti senolę, anūkė pažadėjo, kad jeigu gims mergaitė, pavadins ją Elena, rašo „Daily Mail“.

Močiutę džiugino ir tai, kad numatyta kūdikio gimimo data sutapo su jos gimtadieniu. Kone apsvaigusi iš laimės garbaus amžiaus dama įsikalė sau į galvą, kad tikrai gims mergaitė, todėl net pripirko rožinės spalvos dovanėlių.

Visgi močiutės lūkesčiams nebuvo lemta išsipildyti ir jos nusivylimas buvo kone beribis. Kai per kūdikio lyties atskleidimo vakarėlį paaiškėjo, kad anūkė laukiasi berniuko, močiutė neapsakomai įtūžo. Į žinią ji sureagavo kaip į asmeninį įžeidimą: tuojau pat ryžtingai pasišalino iš džiūgaujančių svečių būrio.

Šis epizodas, aišku, buvo nufilmuotas. Iš vaizdo įrašo matyti, kaip tiesos atskleidimo akimirką iššauna petardos ir į orą pažyra mėlynos spalvos konfeti. Vakarėlio svečiai pradeda šokinėti iš džiaugsmo ir glėbesčiuotis. Tiktai močiutė stovi rūškana, mosteli ranka iš nusivylimo ir kinkuodama galva nukiūtina į šalį.


Kai kurie giminaičiai mėgina ją apkabinti, tačiau jį atstumia bet kurį įkyruolį ir nusiminusi klesteli ant atokiai stovinčio suoliuko.

Kadrus, kuriuose užfiksuotas komiškas močiutės užsirūstinimas, Daniela paviešino platformoje „TikTok“. Vaizdo įrašas kaipmat tapo virusiniu: surinko begalė palaikančių įvertinimų ir įvairiausių komentarų.

Būsima mamytė patikino, kad močiutės pyktis buvo trumpalaikis, kad iš tikrųjų močiutė su nekantrumu laukia būsimo šeimos nario atėjimo į šį pasaulį, net ir dabar, kai tapo aišku, kad gims berniukas.

„Manau, ta scena tiesiog nemirtinga. Mano močiutė čia atsiskleidžia kuo puikiausiai. Tai toks personažas, kuris sugeba sukelti žmonių reakcijas“, – parašė Daniela.

„Esu pirmoji anūkė, kuri pagimdys jai proanūkį, todėl visas šis reikalas jai labai svarbus. Pasakiau, kad jeigu gims mergaitė, pavadinsiu ją jos vardu. Tai ją labai pradžiugino. Be to, gimdymas numatytas per jos gimtadienį. Nereikia stebėtis, kad jai sukilo stiprios emocijos“, – toliau dėstė Daniela.

„Ji turi grandinėlę su savo vardu ir sakė padovanosianti ją proanūkei. Ji labai tikėjosi, ji tiesiog „žinojo“, kad gims mergaitė. Štai kodėl, supratusi, kad gims berniukas, ji pasijuto baisiai apvilta“, – paaiškino Daniela.

„Visgi jos įtūžis tetruko minutę – tik tiek, kiek trunka vaizdo įrašas. Jau po akimirkos ji prisijungė prie svečių ir buvo kuo puikiausios nuotaikos“, – patikino Daniela.

Jauna moteris pridūrė, kad močiutei duotas pažadas tebegalioja: jei kada nors ji susilauks mergaitės, būtinai pavadins ją Elena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją