LNK žiniose pasakojama, kad kunigą didžėjų Guilherme galima rasti ne tik bažnyčioje, bet ir naktiniame klube.

„Tikslas – visada būti su jaunimu, suteikti jiems džiaugsmo, tikėjimo ir dvasingumo būtent per muziką. Bandau kalbėti jaunuolių kalba. Niekada negalvojau didžėjauti, kad galėčiau juos įtraukti į bažnyčią. Tai ateina savaime“, – Portugalijos televizijai kalbėjo jis.

Prabilęs kitas didžėjus sakė, kad pasitiki prie pulto stovinčiu kunigu.

„Jis ramus ir visada pasiruošęs. Visi žinome, kad jis darbą atliks puikiai ir svarbiausia, kad visiems dovanos elektroninę muziką. Skaičiuojama, kad susirinko pusantro milijono žmonių“, – sakė kitas patyręs didžėjus.

„Jei nejaučiu, negaliu to perteikti ir kitiems. Jei nerimaučiau dėl publikos, kas klausys, jausčiau spaudimą. O kam to reikia? Tiesiog mėgaukitės muzika ir ji kalbės pati“, – kalbėjo kunigas Guilherme.

LNK žiniose atskleidžiama, kad kelią į muziką kunigas pradėjo staiga per pandemiją.

„Per pandemiją viskas sustojo. Uždarytas namuose pradėjau transliuoti tiesiogines transliacijas. Groti tai, ko niekada nebuvau grojęs afrohousą, techhousą ir pan. Publika man sakė: „Pamiršk tai ir sugrok techno.“ Jie mane drąsino. Techno atrodė pašėlusi idėja“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją