Žinių vaizdo įraše matyti, kaip iš Sudžou gyvenančio laidų vedėjo nosies bėga kraujas ir netgi patenka į burną, skelbia thesun.co.uk.

Nors H. Xingi kolegos padėjo pranešti dienos naujienas, jis kantriai tęsė darbą iki pat transliacijos pabaigos, nurodė „South China Morning Post“.

Kraujavimas iš nosies prasidėjo beveik laidos pradžioje. Antradienį, liepos 12 d., H. Xingi pareiškė, kad galvojo tik apie tai, kaip sėkmingai užbaigti laidą.

Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“ sparčiai išpopuliarėjęs video įrašas sukėlė naudotojų susirūpinimą.

Vieni gyrė H. Xingi už profesionalumą, kiti svarstė, ar jis nenutraukė laidos todėl, kad bijojo viršininkų rūstybės.

„Nematau jokio profesionalumo, – kažkas parašė. – Nejaugi nebuvo galima filmavimo kameros nukreipti į jo kolegę? Juk studijoje jis buvo ne vienas.“

2018 m. panašus incidentas nutiko Pietų Korėjos sporto žurnalistui Jo Hyun Ilui, kuris irgi kaip niekur nieko kalbėjo toliau. Tada žiūrovai diskutavo dėl jo darbo valandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją