Užsienio naujienų portale rašoma, kad A. Luke tatuiruotėms ir įvairioms kūno modifikacijoms išleido apie 280 000 dolerių. 29-erių mergina nuo galvos iki kojų nusėta tatuiruotėmis, įskaitant akių obuolius, ir net liežuvį – jis perskeltas per pusę, kad primintų driežą.

O iš į socialinį tinklą „Instagram“ įkeltos nuotraukos būtų sunku pasakyti, kad tai ta pati moteris. Vis dėlto savo įraše ji pabrėžė, kad jaunystėje jautėsi pasimetusi ir nežinojo, kas iš tiesų yra.

„Nuotraukoje kairėje – mergina, kuri tame etape jautėsi pasimetusi, atsiskyrusi nuo savęs.

Nuotraukoje dešinėje – moteris, kuri šiame etape jaučia sumaištį, nors spinduliuoja tvirtumą.

Šios dvi moterys galėjo rinktis. Būti asmeniu kairėje ir apgailėtinai nesuvokti savo norų ir poreikių gyvenime ar perkelti neapykantą į kitus, nes vidinis skausmas buvo per daug konfliktiškas, kad jį būtų galima ištverti.

Arba būti moterimi dešinėje – žmogumi, kuris valdo savo smegenis ir emocijas, pasižymi charizmatiškomis savybėmis. Aš esu ta, kuri prisiima atsakomybę. Aš esu Amber Luke. Jūs arba ją mylėsite, arba niekinsite“, – prie nuotraukų rašė ji.


Anksčiau moteris pasakojo, kad didžiuojasi savo pasikeitimais, kurie jai leido tapti tikrąja savo versija. Būtent nuo to laiko ji ir pradėta vadinti labiausiai tatuiruota moterimi Australijoje.

Brisbeno radijo laidai „Robin, Terry & Kip“ prieš porą metų A. Luke prisipažino, kad 600 tatuiruočių, kurios dengia 99 proc. jos kūno, kartais apsunkina kasdienį gyvenimą.

„Aš labai daug tatuiruojuosi, bet tuo niekam nekenkiu“, – sakė ji.

Ji pridūrė, kad kiekvienas turi teisę į savo nuomonę, tačiau ją „slegia“, kai žmonės viešumoje jai sako skaudžius komentarus.

„Kiekvienas turi savo nuomonę apie tai, kas yra grožis. Jūs matote šią kultūrą, kurioje žmonės ištempia kaklą, ausis, lūpas. Bet galiausiai visi turime teisę į savo nuomonę ir tai yra gerai. Tačiau mane įskaudina, kai kas nors viešai išreiškia savo nuomonę, prieina prie manęs ir sako: „O, tu negraži“ arba „tu save sugadinai“. Labai skaudu žinoti, kad žmonės turi tokią nuomonę ir gali ją tiesiog išsakyti be jokių pasekmių“, – kalbėjo ji.

A. Luke taip pat atskleidė, kad dėl savo išvaizdos sunku susirasti darbą.

„Nesiruošiu to sureikšminti, bet sumenko mano įsidarbinimo galimybes“, – tvirtino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)