Reddit“ vartotojas „bigbrainonb-rad“ paskelbė šį vaizdo įrašą su savo draugu, apsimetusiu, kad nori papozuoti asmenukei su savo mergina. Porelė išėjo pasimėgauti saulėta diena, bet „netyčia“ pateko į „filmavimo aikštelę“. Jau šiuo momentu įdomu stebėti, kaip pora užfiksuoja savo šypsenas, o mergina, nekeisdama savo veido išraiškos, klausia: „Ar jau padarei?“.

Būtent tuomet operatorius pradeda maigyti savo telefoną ir nustemba: „Ach, jis filmuoja“.

Mergina sukikena ir vėl klausia: „Ar padarei?“, ir tik po to pamato, kad jos išrinktasis jau yra priklaupęs ant vieno kelio. Tuomet ji supranta, kas iš tikrųjų vyksta, o žiūrovai savo ruožtu jos veide pamato pačią juokingiausią, nuostabiausią ir mieliausią reakciją, rašo eonline.com.

Akių obuoliams beveik virstant iš akiduobių, ji spokso į savo mylimąjį, suklykdama: „Ką?!“.

„Lisa May, ar tekėsi už manęs?“, - klausia vaikinas. Mergina sušunka: „O, Dieve! Taip! Ar tu rimtai?! Ar tai iš tikrųjų?! O, Dieve! Taip! Taip! O, Dieve!“. Tuomet pasipila ašaros.

Rimtai, jei žiūrėdami šį vaizdo įrašą nė trupučio nesusigraudinsite, tuo pačiu plačiai šypsodamiesi, vadinasi, esate bejausmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)