Į socialinį tinklą įkeltame vaizdo įraše matyti, kaip pasipuošusi pora ruošiasi susirinkusiems svečiams atskleisti kūdikio lytį. Tiek mama, tiek tėtis šiai progai pasipuošė šventiniais drabužiais.

Mama nutarė užsidėti baltos spalvos suknelę, o tėtis – baltus marškinius bei medžiagines kelnes. Būtent jam ir buvo patikėta svarbiausia šventės dalis – paėmus konfeti patranką atskleisti kūdikio lytį.

Vis tik ją paėmęs jis netrukus susidūrė su keistomis problemomis. Kad ir kiek suktų patranką, iš jos neiššovė jokios spalvos konfeti.

Vaizdo įraše galima girdėti, kaip susirinkusi šeima skaičiuoja iki svarbaus momento ir tada pradeda juoktis.

Juoką keliantis vaizdo įrašas:


„Aštuoni, septyni, šeši, penki, keturi, trys, du, vienas…“ – skaičiavo šeimos nariai, tačiau netrukus paaiškėjo, kad nieko nepavyks.

Pradėjus skaičiuoti iš naujo, pasikartojo ta pati istorija – konfeti ir vėl neiššovė. Tuomet pasigirdo dar garsesnis juokas ir sumišę balsai.

Po įrašu netrukus pasipylė ne vienas komentaras, prašantis atskleisti, kokia tikroji kūdikio lytis. Taip pat buvo juokaujančių, kad skaičiuojama iki pat dabar.

„Vaikui dabar penkeri ir vis dar skaičiuojama“, – rašė vienas.

„Šios konfeti lazdelės niekada neveikia“, – pabrėžė kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)