Vieniša mama iš Kentukio McKala daugiau nei metus tikėjo, kad romantiškai susirašinėja su Australijos aktoriumi Dacre‘u Montomery‘iu, kuris seriale „Keistesni dalykai“ atliko Billy‘io Hargrove‘o vaidmenį.

Pradedanti aktorė ir kino kūrėja dėl naujo mylimojo buvo pasiryžusi viskam, nors su juo nebuvo nei kalbėjusi telefonu, nei susitikusi gyvai.

Palikusi vyrą ir išleidusi tūkstančius dolerių dovanoms ji galiausiai pradėjo abejoti santykių nuoširdumu ir kreipėsi pagalbos į „YouTube“ projektą „Catshed“.

McKala paaiškino, kad su mįslingu vyru susipažino internete, viename menininkų forume, kur tikėjosi rasti supratimą ir paguodą (santykiai su toksišku sutuoktiniu nesiklostė).

„Keistų dalykų“ žvaigžde apsimetęs vyras iš moters išviliojo didžiulę sumą pinigų

Netrukus susipažino su vyru, kuris neilgai trukus prisipažino esąs D. Montgomery‘is – vienas iš jos mylimiausių aktorių. Nors iš pradžių ir turėjo įtarimų, jog galbūt naujas pažįstamas meluoja, netrukus juos pamiršo.

Tikrasis aktorius palaiko santykius su modeliu Liv Pollock, jie pora jau šešerius metus, tačiau sukčius ėmė dėstyti, kad santykiuose yra labai nelaimingas: „Jis kelis mėnesius nuolat skundėsi savo mergina, sakė, kad jį labai kontroliuoja, jis negali elgtis taip, kaip nori. Ji visada šalia. Tas artumas dusina. Kažkiek jį supratau, kad nes mano buvęs vyras elgėsi taip pat“.

Po kelių mėnesių pokalbių tariamasis aktorius prisipažino, kad McKalai neabejingas, paprašė būti jo mergina, bet pageidavo apie tai niekam nesakyti, nes jis dar gyveno su Liv. Esą, nors išsiskyrė prieš pusę metų, bet oficialiai dar kartu dėl viešumo.

Patikrinusi poros paskyras instagrame, McKala nerado jokių to meto romantiškų poros nuotraukų, todėl ir pati atsidavė jausmams: „Jis nesidalino jokiu jai skirtu turiniu. Ji irgi to nedarė. Vienintelis dalykas, ką ten bendro pamačiau, tai buvo penktųjų metinių minėjimas, ir tai buvo seniai“

„Catfished“ komanda atkreipė dėmesį, kad bendrauti ir metus nepasikalbėti telefonu, negeras ženklas. McKala sutiko, bet teigia pamaniusi, kad viskas dėl to, kad Liv nuo jo nesitraukia nė per milimetrą.

„Keistų dalykų“ žvaigžde apsimetęs vyras iš moters išviliojo didžiulę sumą pinigų

Be to, netrukus Dacre‘as jai iškėlė ultimatumą: arba jis, arba jos vyras. Mergina pasirinko tariamą aktorių ir dar pridūrė, kad dėl savo pasirinkimo neturi nė menkiausios abejonės.

Prieš pat pasirodant serialo „Keistesni dalykai“ ketvirtajam sezonui, jis jai parašė ir paliepė būtinai pasižiūrėti ketvirtą seriją. Ir toje serijoje pasirodo D. Montgomery‘is: „Kas kitas būtų tai žinojęs, jeigu ne jis pats?“.

McKala taip pat papasakojo, kaip sukčius jai siuntė eiles, panašias į tas, kokias į savo eilėraščių knygą „DKMH: Poems by Dacre Montgomery“ sudėjo aktorius. Visa tai jaunai moteriai leido pasijausti taip, lyg iš tikrųjų būtų santykiuose su mėgstamu aktoriumi.

„Nespėjau nė susigaudyti ir prasidėjo 100, 200 dolerių vertės dovanų kuponai, kuriais lepinau virtualų vaikiną“, – teigia moteris ir paaiškina, kad sukčius kuponus parduodavo už mažesnę sumą ir taip paprasčiausiai užsidirbdavo. Ji suskaičiavo, kad iš viso į šiuos santykius investavo nė daug, nė mažai – 10 tūkst. dolerių. Apgavikas jai porino, kad pinigų reikia, nes jo visus finansus kontroliuoja mylimoji. „Catfished“ komanda tuo, žinoma, nepatikėjo.

„Keistesnių dalykų“ žvaigždė

Jie išsiaiškino, kad tikrasis aktorius už vieną „Keistesnių dalykų“ seriją gauna 150 tūkst. dolerių, be to, nėra jokių įrodymų, kad D. Montgomery‘is ir Liv pasuko skirtingais keliais. Jie dažnai kartu pozuoja ant raudonojo kilimo ir dalija interviu.

Tolesnis tyrimas atskleidė, kad čekis, kurį tariamas aktorius atsiuntė McKalai, buvo suklastotas ir atitiko šimtus čekių internete su tuo pačiu parašu. Apgavikas netgi melavo apie lazaniją, kurią, esą, iškepė. Nuotrauka, kurią siuntė moteriai, buvo paimta iš Marthos Stewart paskyros.

Sužinojusi, kad ją apgavo, McKala, nors ir liūdėjo dėl sudaužytos širdies, vis tiek jaučiasi labai dėkinga, kad pagaliau sužinojo tiesą: „Meilė apakina, pridarai pačių kvailiausių dalykų. Jeigu esi toks žmogus kaip aš, bijantis būti paliktas, atstumtas, nepasitikintis savimi, jeigu nori visiems patikti ir esi priklausomas nuo kitų žmonių, tuomet esi labai lengvas grobis... Iš tokių ir pelnosi sukčiai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją