Mamos ir dukros pokalbis prasidėjo pastarosios prašymu nueiti ir iš jos stalčiaus paimti skaičiuotuvą. „Gal gali paimti skaičiuotuvą ir įdėti jį į pašto dėžutę“, – paslaugos paprašė dukra. Mama sutiko ir pasiteiravo, kur jis galėtų būti. „Greičiausiai stalčiuje, spintelėje prie lovos“, – atrašė dukra.

Po šios žinutės prasidėjo mamos pyktis. Ši, atidariusi stalčių, rado keistas piliules, jas nufotografavo, nusiuntė nuotrauką dukrai ir liepė tučtuojau grįžti namo. „Kas tai? Ashley Carol, mano namuose narkotikų nebus. Grįžk namo tučtuojau. Pasikalbėsime apie galimas pasėkmes nelaukę, kada tavo tėtis grįš iš Kalifornijos. Nuo šios sekundės tau taikomas namų areštas. Grįšk tučtuojau“, – rėžė mama.

Ši mamos žinutė sukėlė dukros juoką: „Tai ne narkotikai! Įdėk juos į vandenį!“. Tai padariusi mama pamatė, kad tos keistos piliulės tėra vaikiški žaislai – vandenyje piliulės virsta mažyčiais spalvotais dinozaurais. „Gali negrįžti namo. Nekreipk dėmesio, – atrašė suglumusi mama. – Bet kam po velnių tau jų prireikė? Maniau, kad tau 16-a, o ne 7!“

Šis pokalbis tapo tikra interneto sensacija. Dešimtys tūkstančių žmonių mielai dalijosi šiuo pokalbiu, kurį internetinėje erdvėje paviešino pati Ashley.

Pamatyk, kaip vandenyje mažytės piliulės virsta spalvotais dinozaurais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)