Pirmąsias čempionato rungtynes iš stadiono tribūnos I. Knoll stebėjo vilkėdama itin pikantiška suknia, todėl daugeliui kilo klausimas, ar ji nerizikuoja užsitraukti nuobaudos ar bent jau įspėjimo už tai, kad atidengė pernelyg daug kūno.

Paprašyta pakomentuoti pasirinktą aprangos „kodą“, I. Knoll patikino jokiu būdu nenorinti pademonstruoti nepagarbos Kataro žmonėms. Ji mano, kad kiekvienam turi būti suteikta teisė apsispręsti, ką vilkėti, atsižvelgiant į šalyje, iš kurios atvyko, nusistovėjusias tradicijas.

Visgi Kataro viešosios tvarkos reguliavimo institucijos laikosi visiškai priešingos nuomonės. Šalies turizmo portale labai konkrečiai nurodyta, kad Katare besilankantys vyrai ir moterys turėtų pademonstruoti pagarbą vietos kultūrai ir vengti pernelyg atvirų drabužių viešumoje.

I. Knoll apie šį nurodymą neva žinojo, todėl iš pradžių nutarė prazonduoti situaciją – patikrinti aplinkinių reakciją, taigi, per lapkričio 23 d. vykusias Kroatijos rungtynes apsivilko ilgą suknią su gilia iškirpte.

Kadangi nesulaukė nė menkiausios pastabos, išraiškingų formų gražuolė nutarė stadione galinti vilkėti ir atviresnius apdarus.

Galop, daugiau nei 900 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ turinti moteris paplūdimyje įsidrąsino pasirodyti su bikiniu. Nepaisant didžiulio dėmesio, kurio sulaukė internete atsidūrusios atitinkamos jos nuotraukos, I. Knoll sakė nepatyrusi jokių problemų su viešąją tvarką prižiūrinčiomis tarnybomis ir nesulaukusi visuomenės pasmerkimo.

„Vietiniai patikino, kad galiu rengtis kaip tik noriu, – sakė I. Knoll. – Visgi nesitikėjau, kad vaizdo įrašas, kuriame vaikštinėju pajūry, sukels tokį ažiotažą. Visa šalis vien apie jį ir tekalba. Visi čia mane pažįsta, be to, atrodo, puikiai priima.“

I. Knoll, kaip pati sakė, nė kiek nebūgštauja dėl pasekmių, kurias Katare gali sukelti jos rengimosi stilius.

„Niekada nebijojau būti suimta už tai, kad esu, kokia esu. Nemanau, kad mano bikinis gali ką nors įžeisti, o jei dėl to turėčiau būti suimtai, lai taip ir atsitinka“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)