56 metų Crystal Paula Gonzalez-Landas, kaip skelbiama, dalyvavo žygyje slidžioje trasoje „Baldy Bowl“, tačiau paslydo ir krito apie 200 metrų.

San Bernardino apygardos šerifo departamentas dėl incidento sulaukė nelaimės signalo iš GPS įrenginio, praneša KTLA.

„Moteris krito nuo slidaus ir stataus šlaito, jai dar bandė padėti netoliese buvę žmonės“, – teigiama policijos pranešime. Kai į nelaimės vietą atvyko sraigtasparnis, buvo per vėlu, nes nuo patirtų sužalojimų moteris mirė vietoje.

Iš pradžių žuvusios moters tapatybė nebuvo skelbiama, bet vėliau šeima ir draugai patvirtino, kad tai C. P. Gonzalez-Landas, kurį prieš pat tragediją dar spėjo feisbuke pasidalinti vaizdo įrašu.

„Visi juda! Šiandien labai daug žmonių“, – vaizdo įraše teigia puikiai nusiteikusi moteris.

„Daug žmonių ją žino kaip šokančią žygių entuziastę. Bendruomenė visada žavėjosi jos drąsa ir laikė ją įkvėpimo šaltiniu“, – svetainėje „GoFundMe“ teigia jos dukra Jasmine Rosado.

Kaip skelbia San Bernardino šerifo departamentas, C. P. Gonzalez-Landas yra jau antrasis žmogus, šiais metais žuvęs Mount Baldy kalnuose.

„Žiemos metu vietovėje vis pareikalaujama aukų. Raginu žmones į tokius žygius leistis tik tinkamai pasiruošus ir elgtis atsakingai. Šaltesniu oru rinkitės tinkamą aprangą, pasirūpinkite neslystančiais batais ar specialia įranga“, – teigiama išplatintame pareiškime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)