„Galbūt mane prisimenate kaip ne patį maloniausią žmogų, tačiau aš užaugau ir nuo šiol mielai dalinsiuosi savo šeimos namais. Net ir pica! Tik prašau, pasistenkite, kad šįkart nepabėgtų mano tarantulas Axlas.

Dabar mes visi vyresni ir išmintingesni, tačiau tikrai nesame per seni švęsti žiemos šventes. Taigi šiemet Kalėdas paminėkite ne savo, o mano tėvų namuose.

Kadangi taisykles Kalėdų laikotarpiu diktuoja mano mažasis brolis, leiskite sau daugiau pavalgyti, žiūrėkite televizorių, pasiskolinkite mano tėčio priemonių po skutimosi ir pasiruoškite nuotykių planą. Tik nelįskite į mano kambarį“, – būsimus nuomininkus įspėjo Buzzas.

Namas iš filmo "Vienas namuose"

Privati nuosavybė yra įkurta 30 minučių atstumu nuo Čikagos, Ilinojaus valstijos. Šis namas, pastatytas dar 20 amžiuje, kadaise priklausė Johnui ir Cynthiai Abendshienams.

Filme parodoma jauki namo virtuvė, mansarda, kurioje teko miegoti Kevinui, pagrindiniai laiptai ir rūsys. Tačiau šis statinys buvo per mažas tam tikroms scenoms įamžinti, todėl šalia jo esančioje vidurinės mokyklos sporto salėje buvo sukurta namo interjero kopija.

Svečiai galės leisti savo vidiniams aštuonmečiams pašėlti ir pasidžiaugti šventiškai išpuošta aplinka. Bus galimybė ir įsijausti į legendines filmo scenas – patiems pasistatyti name parengtus spąstus įsibrovėliams.

Kino fanai netgi galės išbandyti Kevino tėčio losjoną po skutimosi.

Na, o virtuvėje svečiai galės mėgautis ypatingomis vakarienėmis – pica žvakių šviesoje arba mikrobangų krosnelėje pašildytais makaronais su sūriu.

Šventinės viešnagės metu taip pat bus surengtas susitikimas su žymiuoju Buzzo augintiniu – tarantulu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)