Kiek žiauraus pokšto siužetas kiek primena legendines komedijas „Pagirios Las Vegase“. Čeką Čeněk Štýbl po audringos nakties Bankoke nusprendė pamokyti jo mergina Lenka. Ši privertė patikėti, jog linksmybes mėgstantis vyrukas buvo jai neištikimas su transvestitu.

Pasak pokšto sumanytojas, Čeněkas gerokai padaugino alkoholio ir užmigo jų viešbučio kambaryje. Rytą po šio vakarėlio jis prisimins dar ilgai, o tuo pasirūpino nuobodžiavusi Lenka.

Ji paviešino vaizdo įrašą, kaip papasakoja mylimajam, jog jis naktį permiegojo su transvestitu. Poros viešbutis buvo tikrame Bankoko linksmybių rajone ir mergina išėjo pasivaikščioti. Tuomet jai gimė idėja paguldyti šalia girto vaikino transvestitą.

Atsibudęs Č. Štýbl šalia pamato transvestitą ir ima šaukti. O pastarasis papasakoja, jog Lenkos čia nėra ir jie ką tik mylėjosi.

Tokia šio vaizdo įrašo priešistorė. O čia – juoktis iki ašarų priverčianti „neištikimojo“ linksmybių mėgėjo reakcija:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)