C. Barber pabandė atkartoti tik kuklias kelnaites su juostele mūvinčios jogos trenerės pozas, kur ji stovi ant galvos ir kojomis atlieka iš pirmo žvilgsnio neįtikėtinus dalykus. Prie savo įrašo, sulaukusio daugiau nei 37 tūkst. teigiamų reakcijų, S. Elise prirašė: „Aš nuostabi. Aš mylima. Aš saugi. Aš laisva. Neturiu būti kaip kiti. Man tereikia būti savimi“.

C. Barber nusprendė neatsilikti ir instragrame paskelbė vaizdo įrašą, kuriame taip pat mūvi tik kelnaites, bando atsistoti ant galvos ir pakartoti nuomonės formuotojos triukus. Tik komikei to padaryti nepavyko, ji prisipažino, kad besistengdama netgi pagadino orą. Savo parodijoje komikė prirašė: „Aš alkana. Aš pavargusi. Sutraukė mėšlungis. Ką tik pagadinau orą. Klubai neveikia. Tikiuosi, kad patinka mano užpakalis“.

Komikės gerbėjai naujausiam jos įrašui nepagailėjo daugiau nei 700 tūkst. palankių vertinimų, komentarų skiltyje reiškė susižavėjimą nuostabiu jos humoro jausmu. Vaizdo įrašas patiko ir garsenybėms. Štai aktorė Naomi Watts parašė: „Tai bus mano visų laikų mėgstamiausias vaizdo įrašas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją