Žinutė į Casey telefoną atėjo tada, kai ji su draugais linksminosi viešbučio apartamentuose. Manydama, kad gavo eilinį sveikinimą ar palinkėjimą, ji atidarė žinutę, bet, vos pradėjusi skaityti, suprato, kad tai anaiptol ne palinkėjimas.

Tai buvo susirašinėjimo tarp jos sužadėtinio ir kažkokios moters kopija. Perskaičiusi ilgiausius pokalbius ir pamačiusi savo išrinktojo ir tos moters nuotraukas, darytas vos prieš kelis mėnesius ir net prieš kelias dienas, Casey tarytum apmirė.

Štai kokių būta žinučių:

„Tavo kūnas tiesiog nuostabus ir tu žinai, kaip juo naudotis.“

„Norėčiau, kad maniškė mokėtų bent pusę to, ką moki tu.“

„Dar niekada nejutau tokios traukos.“

„Šį savaitgalį. Tik tu ir aš.“

Žinučių, kuriose buvo tariamasi apie savaitgalio išvykas, buvo ne viena. Pirmosiomis akimirkomis Casey pasijuto visiškai sugniuždyta: atrodė tarsi žemė slystų iš po kojų. Tačiau iki vestuvių tebuvo likusios kelios valandos, todėl ji privalėjo priimti kokį nors sprendimą. Casey nutarė išsimiegoti ir vėliau nutarti, ką daryti.

Ryte Casey pasakė draugėms, kad vestuvių neatšauks, kad viskas turės vykti, kaip suplanuota, tačiau lemtingą akimirką ji pasistengs, kad draugai ir artimieji pamatytų tikrąjį Alexo veidą.

„Vestuvių šiandieną nebus“, – paskelbė Casey stovėdama prie altoriaus.

„Atrodo, Alexas nėra toks, kokiu jį laikiau.“

Sužadėtinis, artimieji ir draugai prarado amą. Bet Casey tęsė: ji ėmė skaityti demaskuojančias žinutes. Su kiekvienu perskaitytu žodžiu Alexas vis labiau balo.

„Pakėliau į jį užverktas akis ir pažvelgiau jam į veidą. Jisai neištarė nė žodžio, tik apsisuko ir išėjo iš bažnyčios, lydimas vyriausiojo pabrolio ir siaubo apimtų savo šeimos žvilgsnių“, – prisimena Casey.
„Visi man esate be galo brangūs ir, nepaisant to, kas dabar įvyko, džiaugiuosi, kad esate čia“, – kreipėsi Casey į susirinkusius svečius.

„Vestuvių šiandieną nebus, bet užtat švęsime sąžiningumo šventę, švęsime suvokimo, kaip svarbu surasti tikrąją meilę ir, kas bebūtų, klausytis savo širdies, šventę“, – toliau kalbėjo ji.

Visi, išskyrus du Alexo draugus ir brolius, dalyvavo Casey šventėje ir, sprendžiant iš „Facebook“ paskelbtų žinučių, kaip reikiant pasilinksmino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją