Pati Victoria kol kas to nepatvirtino, tačiau įtarimus dar sustiprina ir tai, jog pastaruoju metu moteris sėdimąją vis labiau akcentuoja viešinamose nuotraukose, taip pat viešina ir vaizdo įrašus:

DELFI jau anksčiau rašė, jog V. Wild pasiryžusi nukonkuruoti Katie Price ir teigia, jog pastaroji yra graži, tačiau jau per sena: „Aš jaunesnė ir gražesnė už ją, o taip pat turiu didesnes krūtis, todėl nukonkuruosiu ją Jungtinėje Karalystėje ir tapsiu sėkmingesne.“

Modeliu dirbanti V. Wild turi universitetinį išsilavinimą ir iki 27-erių dirbo mados pasaulyje. Tuomet moteris ir pradėjo tobulinti savo kūną plastinėmis operacijomis. Šiuo metu Latvijoje ji vadinama didžiausių krūtų savininke.

Dabar V. Wild uždirba per 120 tūkstančių eurų per metus – tokius pinigus ji gauna demonstruodama savo kūną įvairiose fotosesijose ir laidose Latvijoje, Pracūzijoje ir Italijoje.

„Mano gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę, kai iš paprastos mergaitės tapau seksualia diva: susilaukiu daugiau dėmesio, gyvenu geresnį gyvenimą. Lengva uždirbti pinigus, kai esi graži. Ypatingai, jei turi dideles krūtis ir dailų veidą“, – viename interviu sakė V. Wild.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (297)