Nors dauguma jaunavedžių šį ypatingą gyvenimo įvykį pasitinka apsupti šeimos bei draugų, šio jaunikio dėmesį buvo pasiglemžęs telefonas, rašo dailymail.co.uk.

Internete pasirodė šios akimirkos vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip daili nuotaka šypsosi iš laimės ir eina susikibusi už rankų su savo vyru, tačiau šis nė nesiteikia į ją pažvelgti.

Šiuo metu jau ištrintu vaizdo įrašu pasidalijo „TikTok“ vartotoja @CynthiaUmunze, ir kritikai nepagailėjo jaunikiui priekaištų.

Ką tiksliai jaunikis veikė savo telefone, neaišku, bet dauguma darė prielaidą, kad jis susirašinėjo žinutėmis.

Vaizdo klipe jaunikis negali atplėšti akių nuo savo telefono ir eidamas iš bažnyčios su svečiais nepalaiko jokio akių kontakto.

Vienintelis kartas, kai jis pažvelgia į nuotaką, buvo tada, kai išėjus iš bažnyčios ji pasako jam pastabą dėl nederamo elgesio.

Interneto vartotojai pasibaisėjo tokiu „nepagarbiu poelgiu“, ir daugelis jų užjautė nuotaką.

Vienas jų klausė: „Kas gali būti tokio svarbaus, kad savo vestuvių dieną būtum sulindęs į telefoną?“

„Tai turėjo būti vienas įsimintiniausių momentų, bet jis pasirinko telefoną, o ji atrodo laiminga ir mėgaujasi akimirka“, – pridūrė kitas.

Tai jau ne pirmas kartas, kai jaunikis savo didžiąją gyvenimo dieną pažeidžia vestuvių etiketą.

Praėjusiais metais viena nuotaka iš Australijos per savo vestuves pričiupo savo dabartinį vyrą telefone žiūrint futbolo varžybas. Tą patį jis darė ir per jos brolio vestuves.

29 metų Blake`as iš Sidnėjaus 2020 metų rugpjūtį per savo vestuvių pokylį tiesiog atrėmė savo telefoną į trijų aukštų vestuvinį tortą ir stebėjo per jį futbolo mačą. Tai nepatiko jo nuotakai Dani Russell.

Ji pasakojo, kad Blake`as tiesiog negali praleisti futbolo rungtynių ir niekada neleis, kad vestuvių diena pertrauktų jo meilę šiam sportui.

Dani sakė: „Dėl COVID-19 buvome priversti tris kartus perkelti savo vestuves ir neturėjome kito pasirinkimo, kaip tik iškelti jas per patį futbolo sezono įkarštį“.

„Vestuves planavau nuo tada, kai susižadėjome, bet turėjau paskubėti, kol pandeminė situacija dar labiau nepablogėjo“.

„Manęs nenustebino [tai, kad jis žiūrėjo futbolą], ir manau, kad telefoną jam paruošė jo pabrolys“.

Nufilmavus ir paskelbus „TikTok“ šį vestuvių momentą, kuriame nuotaka neatrodo sužavėta, vaizdo įrašas surinko 11,5 mln. peržiūrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)