Beveik 4 milijonus sekėjų turinti mergina mėgaujasi populiarumu ir gerbėjų dėmesiu, tačiau šįkart tai atsisuko prieš pačią merginą.

Los Andžele gyvenanti K. Hancher mylėjosi su savo vaikinu Andrew Gregory, kai netyčia įjungė tiesioginę transliaciją, kurią galėjo matyti visi jos sekėjai „Instagram“.

Laimei, merginos telefonas buvo padėtas taip, kad nebuvo įmanoma matyti, kas vyksta, tačiau viskas puikiai girdėjosi, o šią transliaciją stebėjo 14 tūkst. merginos sekėjų.

Transliacijai pasibaigus, ji buvo automatiškai patalpinta merginos paskyroje. Tiesa, vos tai pamačiusi K. Hancher iškart ištrynė įrašą ir paviešino žinutę gerbėjams.

„Visų, kurie matė mano transliaciją tiesiog noriu atsiprašyti. Tai tikrai nebuvo suplanuota. Ištrinkite tai iš savo galvos, tai buvo itin gėdinga ir nepatogu.

Rimtai, žmonės, visko nutinka. Turi gyventi toliau ir apsimesti, kad tai niekada neįvyko. Tai aš ir padarysiu“, – rašė mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)