10. 25-asis Selenos Gomez gimtadienis.

Bene daugiausiai susidomėjimo pastarosiomis dienomis sulaukianti socialinių atlikėja Selena Gomez šiemet atšventė ir savo 25-ąjį gimtadienį. Šventės rytą išpublikuota žvaigždės nuotrauka surinko daugiau nei 7 milijonus paspaudimų „patinka“.

Juokaujama, kad joks šou pasaulio atstovo gimtadienis nesulaukė tiek dėmesio, kiek Selenos.

9. Ir vėl Selena!

Jaunoji žvaigždė ir toliau skina laurus. Ši jos nuotrauka, prie kurios nėra jokio prierašo, surinko taip pat beveik 8 milijonus paspaudimų patinka.


8. Jaunasis tėvelis Cristiano Ronaldo su naujagimiais dvyniais.

Šiemet net trijų atžalų susilaukęs garsusis futbolininkas Cristiano Ronaldo nuotraukai, kuri surinko daugiau nei 7 milijonus paspaudimų „patinka“, pozavo kartu su savo širdies drauge ir neseniai gimusiais dvyniais Mateo ir Eva.

Family mood ❤️❤️❤️❤️

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano) Авг 27 2017 в 12:18 PDT


7. Atlikėjų romanas – vienas labiausiai aptarinėjamų „Instagram“.

Dar visai neseniai skirtingais keliais pasukę atlikėjai The Weekend ir Selena Gomez vasarą išgyveno audringą romaną, kurio kadrai yra vis dar aptarinėjami socialiniuose tinkluose. Ir nors visai neseniai pora pradėjo trinti bendras nuotraukas bei nustojo sekti vienas kitą, kai kurie jų bendri kadrai nepalieka abejingų.

Ši garsios poros nuotrauka sulaukė beveik 8 milijonų paspaudimų „patinka.“


6. Garsiosios poros triumfas.

Nors po to kai Selena Gomez sugrįžo pas savo buvusį mylimąjį Justiną Bieberį jos buvusysis nenori apie ją nieko girdėti, dar šių metų balandį padaryta judviejų nuotrauka primena, kokie laimingi jie buvo kartu. Na, o fanai jiems nepagailėjo net 8 milijonų paspaudimų „patinka.“


5. C. Ronaldo dvyniai - populiariausi socialinių tinklų mažyliai.

Šis kadras, kuriame ir vėl pozuoja Cristiano Ronaldo su savo vos tik gimusiais dvynukais, surinko gerokai daugiau nei 8 milijonų paspaudimų „patinka". Panašu, kad šie mažyliai jau tapo populiariausiais vaikais socialiniuose tinkluose.

So happy to be able to hold the two new loves of my life 🙏❤

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano) Июн 29 2017 в 10:09 PDT

4. Karalienė By karaliauja ir „Instagram“.

Ne veltui garsioji atlikėja Beyonce yra vadinama karaliene. Jos ir šiemet gimusių jos dvynukų nuotraukos sulaukė ne tik galybės komentarų, tačiau ir daugiau nei 10 milijonų paspaudimų „patinka“.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Публикация от Beyoncé (@beyonce) Июл 13 2017 в 10:10 PDT

3. Tikra draugystė gali nugalėti ir ligas.

Atlikėja Selena Gomez šiemet išgyveno ir nemažai skaudžių akimirkų. Ji ne tik kovojo su vilklige, tačiau ir dėl kilusių komplikacijų jai buvo persodintas inkstas. Jį merginai paaukojo geriausia draugė. Šis kadras sujaudino milijonus ir surinko daugiau nei 10 milijonų paspaudimų „patinka“.

2. Ketvirtasis legendinio futbolininko vaikelis žvaigžde tapo vos gimęs.

Neseniai pasaulį išvydęs ketvirtasis Cristiano Ronaldo vaikelis, kurį jam pagimdė gyvenimo draugė, tapo tikra socialinių tinklų žvaigžde, mat pirmoji nuotrauka su juo ir visa šeima ligoninėje surinko daugiau nei 11 milijonų paspaudimų „patinka“.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano) Ноя 12 2017 в 12:19 PST

1. Džiugia naujiena pasidalijusi Beyonce - šių metų nugalėtoja.

Nuotrauka, kurią išpublikavusi Beyonce pasidalijo žinia, kad laukiasi dviejų mažylių, tapo daugiausiai komentarų ir paspaudimų "patinka" sulaukusia nuotrauka socialiniuose tinkluose.

Kadras, kuriame klupėdama tarp gėlių Beyonce rodo suapvalėjusį pilvuką, surinko daugiau nei 11 milijonų paspaudimų „patinka“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)