Pirmadienį ji išpublikavo savo instagramo paskyroje dvi nuotraukas ir tris videoklipus, o kai kurie iš jos 1,2 mln. sekėjų greitai pastebėjo, kad kažkas negerai.

Palyginus nuotraukas ir video klipus, matyti, kad nuotraukose Suzan pakoregavo kažkokia programa veidą, nes jis atrodo šviesesnis nei kitos matomos jos kūno dalys.

Sekėjai ne pirmą kartą pastebi, kad influencerė koreguoja nuotraukas.

Pernai lapkritį paskyroje „Influencer Updates AU“ buvo perpublikuotos 36 m. influencerės nuotraukos, kuriose ji sėdi privačiame lėktuve.

Šias nuotraukas pati Suzan išpublikavo pernai gegužę, jose ji stovi ant lėktuvo trapo. Tiesa, gana akivaizdžiai matėsi, kad iš tiesų lėktuvas neparuoštas skristi, o stovi angare: dangus fone buvo akivaizdžiai padarytas „photoshop“ programa, o ant lėktuvo atsispindėjo angaro šviesos. Kitoje nuotraukoje iš lėktuvo vidaus pro langą matėsi angaras.

Paskyroje „Celeb Spellcheck“, kurioje fiksuojamos įvairios garsenybių nesėkmės ir pan., rašyta, kad Suzan pakoregavo ir 2020 m. nuotraukas, kuriose tariamai sėdi hidroplane – influencerės ranka praktiškai neliečia turėklo ir atrodo nenatūraliai, kaip ir vanduo po kojomis.

2020 m. rugsėjį Suzan įkėlė dar vieną įtartinai atrodančią nuotraukoje, kurioje neva sėdi lėktuve. Vienas sekėjas paklausė: „Kokia programa naudojaisi? Pasakyk, noriu paredaguoti nuotraukos foną.“

Suzan nuotraukoje buvo keista tai, kad lagaminas stovi keistu kampu ir nematyti jokio šešėlio. Gerbėjui ji atsakė nenaudojusi jokios redagavimo programos, o fone matomi vešlūs augalai yra tikri.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją