23 metų Lyndsey ir Louise Scott yra gimusios Jungtinės Karalystės Liverpulio mieste, ir jau 18 metų nėra atskirai praleidusios daugiau kaip 24 valandų.

„Jei vieną iš mūsų pakviesdavo nakvoti svečiuose, ateidavo ir kita, arba mes abi niekur neidavome. Viename kambaryje gyvename 18 metų. Esame vienodos 99 procentais“, – leidiniui „Daily Star“ sakė Lyndsey.

Jųdviejų ryšys toks tikras, jog Lyndsey sako, kad būti šalia sesers – tai tarsi „turėti dar vienas smegenis“. Jas abi sieja vienodas skonis madai, muzikai ir net vienodos alergijos.

„Esame alergiškos tiems patiems dalykams – kai buvau kūdikis, išgėriau penicilino ir mano galva padvigubėjo, todėl Louise dabar niekada neleidžiama jo vartoti“, – pasakojo ji.

Merginos taip viena prie kitos prisirišusios, kad kai 2017 metais Louise įstojo į Liverpulio universitetą, Lyndsey persikėlė gyventi į jos bendrabutį, kad jų unikalus ryšys nenutrūktų.

„Mums patinka mintis, kad esame dvynės“, – teigė seserys, patvirtindamos, jog yra itin artimos.

Tačiau 2018 metais jų „smagus ir chaotiškas“ ryšys vis dėlto buvo pertrauktas.

Louise nusprendė studijuoti užsienyje, Kanados Kingstono mieste, ir dinamiškam duetui pirmą kartą per 18 metų teko atskirai praleisti keturis ilgus mėnesius.

„Dabar gyvename ir dirbame kartu. Gyvenime viską patyrėme kartu“, – sakė Lyndsey.

Dvynės, kuriančios gyvenimo būdo turinį, dabar gyvena ir dirba Liverpulyje ir neplanuoja skirtis.

Jos toliau stiprina savo santykius ir net įtraukė į juos savo širdies reikalus.

Abi seserys yra atviros homoseksualės, ir Lyndsey mergina Rose, 25 metų aktorė, gyvena kartu su dvynėmis jų bute.

Lousie partnerė, 21-erių Jenuelle, dirbanti muzikos vadybos srityje, taip pat nuolat gyvena kartu.

Merginos pasakojo, kaip svarbu joms buvo susirasti partneres, kurios sutartų ne tik su viena iš jų, bet ir su kita seserimi, mat jos labai nenori, kad jų romantiniai reikalai suardytų jų gyvenimus.

Identiškos dvynės taip giliai viena kitą supranta, kad aplinkiniai žmonės to net nesuvokia.

Tarptautinė santykių tyrimų asociacija yra nustačiusi, kad identiški (monozigotiniai) dvyniai būna artimesni ir mažiau konfliktuoja, nei heterozigotiniai dvyniai ar paprasti broliai bei seserys.

„Per 23 mūsų gyvenimo metus mes visada nešiojome vienodas šukuosenas ir vienodai dažėmės plaukus, išskyrus tą atvejį, kai Louise bandė maištauti ir buvo nusidažiusi plaukus rožinio aukso spalva“, – pažymi Lyndsey.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją