Į pensiją išėjusi policininkė Debora teigė: „Tikrai nesitikėjau vėl turėti vyrą ir ištekėti už šitiek metų jaunesnio žmogaus, vis dėlto jis – geriausias ir rūpestingiausias vyras. Kai jis pirmą kartą prakalbo apie tuoktuves, pamaniau, pakvaišo. Tačiau vaikai ir giminaičiai ragino negalvoti apie amžiaus skirtumą, juk ilgai gyvenau viena ir turiu teisę į laimę. Gyvenimas čia, Tanzanijoje, visiškai kitoks, bet aš laiminga. Saitoty kaltina noru gauti žaliąją kortą, kas nėra tiesa, nes jis nenori gyventi Amerikoje. Besistebintys mūsų santykiais žmonės užduoda vieną klausimą - ar jį įsisūnijau, o gal esu jo senelė? Tai liūdina Saitoty. Mes tik norime galvoti apie savo gyvenimą ir būti laimingi.“

Galvijų augintojas Saitoty teigė: „Kai pirmą kartą ją pamačiau, pasijutau, lyg išvydęs angelą. Mes juokėmės, nusifotografavome, ji pavergė mano širdį. Ji graži, gera, palaiko mane. Vedybos man – rimtas žingsnis. Džiaugiuosi mūsų santuoka. Pikti komentarai skaudina, tačiau dabar pastebiu daugiau susituokusių žmonių, tarp kurių – didelis amžiaus skirtumas, tai padeda nekreipti dėmesio į žmonių kalbas. Amžius – tiesiog skaičius, jis netrukdo man mylėti savo žmoną ir ja rūpintis.“

Deborah Babu ir Saitoty Babu

„Mes neturėjome pasiėmusios pinigų, aš paklausiau, ar galime nusifotografuoti, nes nebuvo tekę bendrauti su masajumi. Kai dabar žiūriu į nuotraukas, atrodo, kad jau tada buvome vienas kitą pamilę. Saitoty paprašė atsiųsti nuotrauką, daviau jam savo telefoną, kitą vakarą jis atėjo ir mes trise, su mano dukterimi (30 m.) išėjome pasivaikščioti. Kelias valandas vaikščiojome, paaiškėjo, kad mūsų humoro jausmas panašus, taip pat atradome, kad turime daug bendro“, – mylimajam antrino Debora.

Moters teigimu, sužinojęs, kad ji netrukus išvyks, Saitoty nusiminė.

„Pasakiau, kad gali man parašyti, jei nori. Buvau savo gyvenimu patenkinta viena gyvenanti moteris, man atrodė negerai susitikinėti su 30 m. jaunesniu vyru. Kai grįžau į Kaliforniją, mūsų laikas skyrėsi 12 valandų, tačiau jis kasdien man paskambindavo, net jei dingdavo elektra, jis rasdavo išeitį“, – pasakojo ji.

Deborah Babu ir Saitoty Babu

„Mano vyresnioji duktė Tiffany (32 m.) ir sūnus Sherrickas (27 m.) susipažino su juo per vaizdo skambutį, jis jiems patiko. Amžiaus skirtumas jų negąsdina, jie sakė, jei esu laiminga, turiu būti su juo. Nuvykusi susipažinau su jo šeima, gavau Nashipai vardą. Valgį gaminame ant laužo, neturime vandentiekio. Šiuo metu statomės nedidelį namą, nes kopėčias turėjome patys susikonstruoti. Iki mūsų pažinties Saitoty nebuvo ragavęs ledų ar žuvies. Žmonės prikalba nemalonių dalykų – neva jis su manimi tik todėl, kad nori žaliosios kortos, kad aš – lyg jo senelė. Nemalonu, kita vertus, žinau, kad esame laimingi. Jis linksmas, romantiškas, širdyje mes esame labai panašūs. Kaip įtikinėdamas mane tekėti sakė Saitoty – „amžius – tik skaičius“. Jis kažin ką padarys, kad rastų man šokolado. Nebuvau sutikusi tokio gero ir rūpestingo vyro“, – savo išrinktąjį gyrė moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją