Daugelis žavisi garsenybių stiliumi ir netgi nori būti panašūs į jas. Nuotraukos su įvairiais filtrais, daugybė instagramo įrašų – nevalingai kyla nors gyventi tokį įdomų gyvenimą, dėl to kai kas ryžtasi netgi ekstremaliems sprendimams.

Štai buvusi „Versace“ modelis Jennifer Pamplona išleido apie pusę milijono svarų beveik 40-iai plastinių operacijų, kad atrodytų kaip Kim Kardashian.

Vis dėlto po septynerių metų, kuriuos nugyveno iš tiesų būdama labai panaši į realybės šou žvaigždę, Jennifer (29 m.) panoro vėl tapti savimi. Tada ji ryžosi rimčiausiai iš ligšiolinių plastinių operacijų, kad susigrąžintų buvusią savo išvaizdą, ir paklojo už ją 100 tūkst. svarų.

„Žmonės gal palaikys mane kvaile ar idiote, kad kardinaliai keičiu išvaizdą, bet aš remiuosi savo patirtimi, mokausi iš savęs pačios, – teigė Jennifer. – Supratau, kad turiu priklausomybę plastinėms operacijoms, manęs tai nedžiugino. Ištisai dėjausi užpildus į veidą, bet juk paauglės gali imti taip elgtis. Tai – beprotybė, tai turi pasikeisti.“

Braziliškos kilmės modeliui priklausomybė plastinėms operacijoms atsirado, kai ji užsibrėžė tapti kuo panašesne į Kim Kardashian, tačiau dabar moteris gailisi, kad tam ryžosi.

„Man atliko daugybę įvairių plastinių operacijų, kad tapčiau panaši į Kim Kardashian, – aiškino modelis. Džiaugiausi, kad tapau panaši į Kim Kardashian, dėl to uždirbdavau pinigų, džiaugiausi gyvenimu. Buvau patenkinta, bet dabar noriu būti savimi. Žmonės vadindavo mane Kardashian, tai ėmė erzinti. Mokiausi, dirbau, tapau verslininke. Daug nuveikiau, daug pasiekiau asmeniniame gyvenime, tačiau mane prisimindavo todėl, kad buvau panaši į Kim Kardashian.

Jennifer septynerius metus gyveno tarsi K. Kardashian antrininkė, įkūrė savo kosmetikos gamybos kompaniją, investavo ir dirbo modeliu.

Ji pasakojo, kad priklausomybė plastinėms operacijoms prasidėjo prieš 17 metų, kai pasidailino krūtis. „Tiksliai nebepamenu, kiek plastinių operacijų esu pasidariusi, gal apie 40, – pasakojo ji. – Tai tapo priklausomybe, įsisukau į ratą be pabaigos – operacija, šlovė, pinigai, padėtis pasidarė nevaldoma, man buvo labai sunku. Nebenoriu būti kieno nors šešėlis, noriu būti savimi.“

Galiausiai Jennifer pasikonsultavo su gydytoju, norėdama sužinoti, kaip atrodytų be Kim Kardashian bruožų, rezultatas ją nudžiugino.

Ji pasakojo: „Susiradau gydytoją Stambule, kuris apsiėmė visiškai pakeisti mano veidą. Pamačiau kompiuteryje, kaip atrodyčiau, man tai pasirodė tikras atgimimas. Man padarė veido ir kaklo pakėlimo plastinę, pašalino riebalus iš sėdmenų, vienu metu pakoregavo akis, kad būtų įstrižesnės, lūpas ir nosį. Vienu metu man atliko penkias procedūras, iš visų plastinių operacijų šita buvo sunkiausia. Įėjau į operacinę kaip vienas žmogus, išėjau jau būdama kitu žmogumi. Pirmą savaitę žiūrėjau į save ir galvojau – oho, čia tikrai aš. Turėjau įprasti prie naujos savęs, juk tai – mano pasirinkimas, aš šito norėjau. Tai buvo nemaža investicija, tiesa, ši plastinė operacija man labiausiai patiko.“

Jennifer patenkinta nauja išvaizda po operacijos, nors sveikimo procesas nėra lengvas: „Operacijos padariniai sunkoki. Ne pirmą kartą tai patiriu, bet šį kartą sunkiausia. Kairioji akis po akių operacijos neužsimerkė, panikavau, maniau – apaksiu. Man ši plastinė operacija tapo tikru košmaru, panašu, kad bus užkliudę nervą. Sakyčiau, žmonės neturi drąsos parodyti blogąją operacijų pusę, o aš noriu atskleisti teisybę – tai, kas iš tiesų vyksta. Yra tamsioji pusė, bet niekas nenori jos rodyti, visi nori rodyti tik gražiąją.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją