Barrie‘is Drewittas-Barlow (52 m.) su sužadėtiniu Scottu Hutchinsonu (27 m.) susilaukė sūnaus – rugpjūčio 12 d. berniuką pagimdė surogatinė motina. Laimingi tėvai nepaliauja pirkę sūnui brangių dovanų.

Dizainerių kurtų drabužių pilna spinta ir jachta Majamyje – lengva apsirikti ir pamanyti, kad kalbama apie vidutinio amžiaus pasiturintį žmogų, tačiau visa tai priklauso naujagimiui berniukui.

„Ką tik išleidome 2,8 mln. dolerių Romeo jachtai, pavadinome ją jo vardu, – leidiniui „The Sun“ sakė B. Drewittas-Barlow. – Dabar jachta Majamyje, Saffron [jo vyriausia duktė] su nauju vaikinu išplaukė su ja į dviejų savaičių kelionę į Kubą ir aplinkines salas. Norime, kad jo gyvenimo pradžia būtų tokia pati kaip kitų vaikų, atidarėme jo vardu patikos fondą, Tony [buvęs vyriškio sutuoktinis] padovanojo jam 1,15 mln. dolerių, aš – tiek pat. Per kelerius ateinančius metus sukaupsime jam nemažai turto.“

B. Drewittas-Barlow sako, kad jie jau supirko mažajam Romeo visų garsių dizainerių drabužių.


„Burberry“, Versace, Dioras, Tommy Hilfigeris, Ralphas Laurenas – jei tik dizaineris gamina drabužėlių kūdikiams, mes jų nupirkome“, – patikino jis.

Vyriškis pasakojo, kad 2 m. amžiaus duktė Valentina nepavydi broliukui, nes pati gauna daugybę dovanų: „Ji turi asmeninį virėją, visą žaidimų kambarį su naujausiais gadžetais ir žaislais, nuolat su ja gyvenančią auklę, visą komandą patarnautojų, taip pat plaukų stilistą, kuris kasdien ją sušukuoja.“

B. Drewittas-Barlow su buvusiu vyru Tony Drewitt-Barlow (56 m.) dalyvavo realybės šou „Below Deck“, jie turi 204 mln. dolerių turtą, kuriuo abu naudojasi ir po skyrybų.

Su buvusiu vyru B. Drewittas-Barlow turi dukterį Saffron ir sūnų Aspeną (abiem po 22 m.), sūnų Orlandą (18 m.), dvynius Jasperą ir Dallasą (11 m.).

Poros skyrybos įvyko 2019 m. Jiedu išgarsėjo 1999 m. – tapo pirmais gėjais tėčiais Britanijoje, savo dvynių gimimo liudijime pasirašę ne motina ir tėvas, o pirmas tėvas ir antras tėvas.


Septynis vaikus auginę vyrai išsiskyrė 2019 m., tada B. Drewittas-Barlow pradėjo susitikinėti su dabartiniu sužadėtiniu (kuris prieš tai buvo jo dukters vaikinas); homoseksualių vyrų pora 2020 m. spalį susilaukė dukters Valentinos.

Romeo buvo pradėtas netradiciniu būdu – B. Drewittas-Barlow, jo buvęs vyras ir S. Hutchinsonas davė spermos, vėliau dėl kūdikio lyties nusprendė B. Drewitt-Barlow ir S. Hutchinsonas.

Pasak be galo savo sūnų mylinčio tėčio, ne tik jis su sužadėtiniu lepina Romeo.

„Dar iki jam gimstant mūsų vyriausia duktė Saffron išleido 11 500 dolerių drabužiams, – prisiminė jis. – Kai jis gimė, ji išleido dar 23 tūkst. dolerių, ji visus lenkia.“

B. Drewittas-Barlow ir S. Hutchinsonas gyvena drauge su pirmojo buvusiu vyru ir šio naujuoju partneriu Brentu jų prabangiame name su 10 miegamųjų Floridoje (namo vertė 6,9 mln. dolerių). Tiesa, pora ketina išsikelti – B. Drewittas-Barlow stato savo šeimai 6,9 mln. vertės namą Esekse, Jungtinėje Karalystėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)