Visgi jis dievagojasi, kad tokiems pokyčiams ryžosi ne tik todėl, jog atrodytų jaunesnis – neva savo išvaizdą jis traktuoja kaip menininkas.

„Man tiesiog patinka pokyčiai, – antradienį, lapkričio 7 d., televizijos kanalo „Channel Seven“ laidos „Morning Show“ vedėjams Mattui Doranui ir Kylie Gillies sakė jis. – Žaviuosi mūsų galimybėmis pakeisti kūną. Man tai tarsi meninis ir kūrybinis iššūkis, kuriam negaliu atsispirti.“

Justinas Jedlica

„Nebūtinai turiu atrodyti jaunesnis, tiesiog noriu pakoreguoti savo kūną pagal konkrečius poreikius ir visada būti nepriekaištingos išvaizdos“, – pridūrė J. Jedlica.

Be daugiau nei tūkstančio kosmetinių procedūrų, 42-ejų metų amžiaus vyro kūną puošia ir 23 implantai. Praėjusiais metais gimtadienio proga jis pasidarė giluminę veido odos patempimo operaciją, vidurinės veido dalies odos patempimo operaciją, antakių pakėlimo operaciją, viršutinių vokų pakėlimo operaciją ir pasikoregavo smilkinius. Šios procedūros buvo atliktos Turkijoje.

„Jau kurį laiką norėjau šių procedūrų, tačiau Amerikoje buvo nelengva rasti chirurgų, kurie sutiktų jas atlikti“, – nurodė jis.

2017 m. J. Jedlica išpopuliarėjo Australijoje, kai pasidarė asmenukę su tuometiniu šalies ministru pirmininku Malcolmu Turnbullu. Taip pat jis dalyvavo Kanberoje įvykusiame renginyje, skirtame donorams. Tarp renginio svečių buvo ir tuometinė Australijos užsienio reikalų ministrė Julie Bishop bei Senato pirmininkas Stephenas Parry.

Justinas Jedlica

Tai ne pirmas kartas, kai J. Jedlica dalyvauja tokio kalibro renginiuose: 2015-aisiais jis buvo pastebėtas panašiame renginyje su „Real Housewives of Melbourne“ žvaigžde Gamble Breaux.

J. Jedlica nusifilmavo ir realybės šou „Botched“ bei pats pasigamino implantus ir paprašė plastikos chirurgų juos įdėti. Viena rizikingiausių jam atliktų procedūrų – iššokusių venų kaktoje pašalinimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją