Moteris įkūrė krovinių pervežimo įmonę, sukaupusi pradiniam kapitalui iš seksualių nuotraukų. Nicolle atrado nišą – sunkvežimio vairuotojų moterų tikrai nėra daug.

Nicolle, socialiniuose tinkluose pasivadinusi sunkvežimio vairuotoja Baddie, išpublikavo nuotrauką, kurioje vilki trumpą palaidinę, mūvi juodas odines kelnes ir keičia savo naujo krovininio automobilio už 40 tūkst. svarų detales.

Dabar ji griežtai atkirto piktam komentuotojui, kuris pareiškė, kad jos nugara spuoguota ir kad nesąmonė, jog ji nusipirko vilkiką iš savo paskyros tiktoke.

Komentaro Nicolle (29 m.) nepraleido negirdomis, savo filmuotame atsakyme ji teigė. „Turime piktą vyrą Darreną... oho. Ne iš tiktoko užsidirbau vilkikui, o (rodo į džemperį su suaugusiems skirto turinio svetainės „OnlyFans“ užrašu) štai kas man padėjo užsidirbti. Taip kad kitą kartą, kai norėsi springdamas pykčiu pakomentuoti, pirma surink teisingą informaciją. Beje, ant nugaros – ne spuogai, o apgamai, tiesiog apgamai, ir nieko čia nepadarysi.“


Vienas jos gerbėjas padrąsino komentare: „Pasaulyje pilna pavyduolių. Negailėk jų ir tegu dar daugiau pavydi.“

Antras parašė: „Mažas vyrukas nusiminė, kad žavi moteris yra sumanesnė už jį.“

Kitas pakomentavo: „Pavydi tau, kad nusipirkai vilkiką, koks apgailėtinas žmogelis, kuris neturi kito užsiėmimo.“

Ketvirtas rašė: „Kokie apgailėtini žmonės, pavydumas – nemaloni savybė, akivaizdu, kad jis nėra matęs nuogos moters.“

Drama čia nesibaigė – Darrenas atsakė Nicollei, kuri septynerius metus tarnavo kariuomenėje, kol jos vaikinas pasiūlė tapti vilkiko vairuotoja, kad dėl jos jam tiesiog gėda.

Gražuolė išpublikavo dar vieną videoatsakymą savo 191 tūkst. sekėjų, kuriame sarkastiškai teigė: „Mažuti, štai kodėl gėda – todėl, kad esi mano ir mano puslapio gerbėjas, o visi tavo komentarai man naudingi. Jie didina man peržiūrų skaičių, taigi – iš visos širdies ačiū. Ačiū, <...>kad esi karštas mano gerbėjas.“

Nidolle, kuri 16 m. pradėjo karinę tarnybą, dažnai susidurdavo su negatyviais komentarais už tai, kad dirba srityje, kurioje dominuoja vyrai, bet pastarosiomis savaitėmis ji atsikirto kritikuojantiesiems, nes dabar turi savo verslą.

Su savo vaikinu Benu jie įgyvendino seną svajonę ir įsteigė kompaniją „TruckClass Haulage“, o tai padaryti padėjo jos uždirbti pinigai svetainėje „OnlyFans“.

Duodama išskirtinį interviu „Daily Stars“, moteris sako, kad dar keistai jaučiasi, turėdama savo kompaniją, bet nori paraginti kitas moteris įgyvendinti savo svajones.


Ji teigė: „Moterims tai pasiekiama, nereikia galvoti apie stigmą ir ką pagalvos vyrai. Aš nuolat sulaukiu komentarų. Reikia nekreipti į juos dėmesio. Viskas įmanoma, aš didžiuojuosi savimi. Tą dieną, kai pasiėmėme vilkiką, mes [su vaikinu] įsėdome į jį ir dar negalėjome patikėti: „Vajė, jis – mūsų.“

Benas su Nicolle pakaitomis, kas savaitę išvyksta dirbti su vilkiku. Kai nevairuoja, moteris toliau pardavinėja seksualius selfius, vis dėlto norėtų įsitvirtinti krovinių gabenimo srityje, nes veikla „OnlyFans“ svetainėje ji atrodo laikina.

Benas (33 m.) taip pat džiaugiasi nuosavu verslu, juo labiau, kad anksčiau dirbdavo po 15 valandų per dieną ir beveik nematydavo savo merginos.

Jis teigė: „Dirbti sau – kas kita, jei noriu nueiti į sporto klubą, einu į jį. Žinoma, turi būti disciplinuotas, nes jei nesistengsi, nieko ir neturėsi.“

Benas pridūrė: „Žinoma, be „OnlyFans“ tai nebūtų buvę įmanoma. Anksčiau nemaniau, kad galėsime sau leisti [savą vilkiką]. Mums patinka krovinių gabenimo industrija, tai – mūsų aistra, tad būtų kvaila tuo neužsiimti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)