Garsiajame Mahatano parke Linn Ekebom sulaukė savo mylimosios – 29 m. Shannon McGee pasiūlymo tekėti, fone keliems žmonėms šokant pagal atlikėjo Bruno Mars dainą „Vesti tave“.

Džiugi diena greitai virto liūdna, kai jaunos moterys pamatė piktus komentarus savo atžvilgiu.

„Svarsčiau, ar verta viešai kalbėti, vis dėl to tai neduoda man ramybės“, – 3 min. trukmės tiktoko reportaže, išpublikuotame sekmadienį, sakė Linn.

„Vakar Centriniame parke mano draugė man pasipiršo. Tai buvo nuostabu, žavu, viskas buvo puikiai apgalvota, jaudino, – pasakojo suomių kilmės Linn. – Nestigo nė vienos detalės, kokios būdingos pasipiršimui, man tai buvo nuostabi diena.“

Grįžusios į viešbutį moterys pamatė, kad pasipiršimas buvo nufilmuotas ir plačiai pasklido po internetą.

Iš pradžių joms pasirodė „miela“, kad kažkas nufilmavo piršimąsi ir pažvelgė į tai kitu kampu. „Deja, netrukus išgirdau, ką sako filmavęs žmogus. Dabar jau ištrintame videoreportaže (kuris žaibiškai pasklido po internetą) girdisi frazė: „Taip neturi būti“.

„Pradėjau skaityti komentarus, jie, švelniai tariant, buvo pasibaisėtini“, – pasakojo Linn.

Ją ne tiek nuliūdino faktas, kad kažkas slapčia nufilmavo pasipiršimą, kiek pikti komentarai. Moteris paragino žmones nebūti tokiais piktais socialiniuose tinkluose.

„Jaunesnė karta socialiniuose tinkluose ėmė virsti vyresne karta, kuri nepaiso žmonių jausmų, –teigė Linn. – Nekalbant apie pašaipas ir pasibaisėtinus komentarus, tas žmogus išpublikavo video ir šis žaibiškai pasklido, man nespėjus pačiai papasakoti draugams ir artimiesiems apie sužadėtuves.“

Linn yra iš Suomijos, o dabar gyvena Tampoje, Floridos valstijoje, nes čia gyvena jos sužadėtinė. Dėl laiko skirtumo ji norėjo pirma pati pranešti artimiesiems apie svarbų gyvenimo įvykį, prieš skelbiant šią žinią socialiniame tinkle.

Moteris pasakojo planavusi kitą dieną paskambinti artimiesiems su vaizdu ir viską papasakoti.

„Išsigandau, kad mano draugai ir šeima tokiu būdu apie tai sužinos“, – sakė ji.

Po Linn pasisakymo tiktoke, daugelis ją palaikė, linkėjo laimės ir gyrė gražų pasipiršimą.

Vėliau Linn pranešė, kad su sužadėtine grįžo į Floridą po trumpo apsilankymo Niujorke ir dėkojo žmonėms už palaikymą. Be to, ji sakė nemananti, kad pasipiršimas viešoje vietoje suteikė žmonėms teisę išsakyti savo nuomonę.

„Daug žmonių filmavo, bet aš nė nepastebėjau, nes džiaugiausi nuostabiu savo sužadėtinės poelgiu. Vis dėlto laikausi savo pozicijos. Būkite geri, gerbkite kitus. Mes visi – žmonės, svarbu, kad būtume vieni kitiems malonūs.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)