32-ejų metų amžiaus Chloe Amour atskleidė savo taktiką, leidžiančią atsijoti netinkamus gerbėjus ir rasti uždirbančius tiek pat, kiek ji – ne mažiau kaip 190 tūkst. eurų per metus.

Nepaisant didelio ištikimų gerbėjų būrio, modelis laikosi griežtų vaikščiojimo į pasimatymus taisyklių, kad išvengtų dėmesio nevertų vyrų, skelbia dailymail.co.uk.

Los Andžele gyvenanti turinio kūrėja atskleidė, kad dabar pirmenybę teikia labiau subrendusiems ir vyresnio amžiaus vyrams. „Finansinis saugumas“ jai yra didelis pranašumas, nors kai kurie internautai modelį smerkia už tokį požiūrį.

984 tūkst. sekėjų turinti C. Amour mano, kad galimo partnerio materialinė padėtis yra itin svarbus dalykas, nes ji pati kas mėnesį uždirba daugiau nei po 15 tūkst. eurų. Moteris užaugo neturtingoje šeimoje – jos mama viena augino C. Amour ir jos seserį, sunkiai sudurdama galą su galu. Štai kodėl dabar ji nori, kad vyras, su kuriuo eis į pasimatymus, uždirbtų arba „tiek pat“, arba daugiau, priešingu atveju modelis net nesivargins su juo susitikti.

Žinoma, pinigai nėra vienintelis C. Amour prioritetas, bet tikrai svarbiausias. Ji nori jaustis saugi ir turėti partnerį, kuris „gali materialiai aprūpinti save“ ir būsimą šeimą. Kiti jai svarbūs dalykai yra emocinis intelektas ir „mokėjimas gerai bučiuotis“, o tarp atstumiančių savybių rastume „nesąžiningumą“, „prastą asmens higieną“ ir „pernelyg didelį šėliojimą vakarėliuose“.

C. Amour teigia ieškanti vyro, kuris pasitiki savimi, yra nepriklausomas, protingas, linksmas, dvasingas, motyvuotas, suprantantis, nesmerkiantis, patyręs meilės reikaluose ir linkęs „pasimokyti“ iš jos.

Taip pat jai reikia, kad antroji pusė „mokėtų gerai išklausyti ir bendrauti“, o jo draugijoje C. Amour nori jaustis „geidžiama“ ir „saugi“. Į jos širdį gali pretenduoti vyras, prisiimantis atsakomybę už savo klaidas ir „pripažįstantis, jog klydo“.

Jai patinka „tamsaus gymio vyrai įdegusia oda“. Taip pat moterį traukia švariai nusiskutę brunetai, kurių plaukai nėra ilgesni už jos ir kurie „sportuoja, bet nėra per daug raumeningi ar stambūs“.

C. Amour nesusidaro pirmojo įspūdžio „vien tik iš išvaizdos“, bet jai labiau patinka vyresni vyrai, nes vaikinai „vėliau subręsta“ ir „vėliau įgyja patirties įvairiose gyvenimo srityse“. „Neieškau pagyvenusių ir išsiskyrusių vyrų, bet man labiau patinka nevedę ir neturintys vaikų“, – pareiškė ji.

C. Amour pasimatymų taisyklių sąrašo idėja gimė po keleto itin nesmagių potyrių. Vieno pasimatymo metu jai pasidarė „baisiai gėda“, nes vyras „prisiliuobė kaip kiaulė“ ir galiausiai buvo išmestas iš restorano. Laimei, keletas restorano lankytojų pasirodė besą jos sekėjai, todėl moteris pasiliko su jais.

Kitą vyrą ji pavadino „kaulytoju ir melagiu“, nes jis ją įkalbėjo už viską sumokėti ir pažadėjo grąžinti pinigus, bet taip ir negrąžino. C. Amour pataria žmonėms „nesinaudoti pažinčių programėlėmis“. Ji išbandė „Bumble“ ir „Tinder“, kai nuobodžiavo, bet pastebėjo, kad šias programėles naudojantys vyrai „nėra nei patrauklūs, nei pasitikintys savimi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją