Šį pikantišką vaizdelį galima pamatyti aktorės „TikTok“ paskyroje. Jame matyti, kaip seksualiai apsirengusi I. Trocchia žingsniuoja, o jos žingsnius seka ir akių nuo jos atitraukti negalintys praeiviai.

Be to, 4,6 mln. peržiūrų surinkusiame vaizdo įraše matyti, kad modelis avi prabangius „Louboutin“ aukštakulnius ir gaudo į ją žvelgiančių moterų bei vyru žvilgsnius.

Įkeldama vaizdo įrašą jauna moteris sakė tikinti, kad grožis yra kiekvieno žmogaus galia, tad ji nepripažįsta, kad tai būtų galima laikyti neigiamu dalyku.

„Kai nusirenginėju gatvėje, visi smalsiai ir susijaudinę žiūri. Sparnai buvo pagaminti pagal užsakymą ir atrodė stulbinamai. Tai buvo nuostabus jausmas ir man buvo labai smagu tai daryti“, – užsienio naujienų portalui sakė I. Trocchia.

Aktorė taip pat pridūrė, kad šio pasirodymo metu ją visi palaikė – sulaukė ne tik žvilgsnių, bet ir skatinančių žodžių bei gražių komplimentų.

„Tai buvo nuostabus jausmas ir man buvo labai smagu tai daryti“, – sakė ji.

Į „TikTok“ įkeltas vaizdo įrašas sulaukė 239 800 patiktukų ir 1000 komentarų.

„Tai, ką matote, labai gražu“, – komplimentų negailėjo internautas.

Kitas pridėjo, kad vaizdas stulbinantis.

„Tai yra visiškai nuostabu“, – pridūrė kitas.

Moterį gyrusios komentatorės negailėjo komplimentų ir nepaprasto dydžio sparnams.

„Aš esu jų apsėsta“, – komentavo moters gerbėja.

Beje, I. Trocchia nurodė, kad prie fotosesijos ir idėjos išpildymo prisidėjo garsus fotografas Henris Jimenezo Kerbokso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją