E. Emerald „Instagram“ paskelbė pirmąsias „savo idealių vestuvių“ nuotraukas.

Snaiperės išrinktasis – kariškis Jevgenijus Stipaniukas, kuris taip pat tarnauja Ukrainos ginkluotose pajėgose. Pora vestuvinius žiedus sumainė fronto linijoje spalio 14-ąją – gynėjų dieną, kuri sutapo ir su jaunikio gimtadieniu.

Nuotaka pasipuošė balta suknele, rankose laikė puokštę iš kviečių, o jaunikis – karine uniforma.

„Šiandien oficialiai tapau kariškio žmona. Tai atsitiko fronto linijoje. Neįsivaizdavau idealesnių vestuvių! Tai ypatinga diena, nes švenčių nedaug. Noriu pasveikinti visus gynėjus. Šlovė didvyriams! Sveikinu ir savo mylimąjį, nes šiandien jo gimtadienis. Dabar jis tikrai niekada nepamirš savo vestuvių datos“, – dalijosi moteris.

Pora susitiko prasidėjus plataus masto invazijai. Anksčiau moteris pasakojo, kad praėjus trims dienoms po susitikimo su mylimuoju suprato, kad jie bus kartu. Rugpjūtį E. Emerald paskelbė, kad ji ir jos mylimasis susižadėjo.

Žinoma, kad prieš karo pradžią E. Emerald turėjo juvelyrikos verslą. Prasidėjus invazijai, ji prisijungė prie gynybos, o vėliau ir specialiųjų pajėgų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją