S. Kennedy legendinę blondinę įkūnija pastaruosius 27-erius metus. Ji filmavosi juostoje „Blade Runner 2049“ bei dalyvavo talentų šou „Britain’s Got Talent“ ir televizijos žaidime „The Chase“.

Artėjant M. Monroe nuogos fotosesijos, kai ji 1953 m. pozavo Hugh Hefnerio žurnalui „Playboy“, septyniasdešimtmečiui, S. Kennedy papasakojo apie labiausiai pašėlusius nutikimus įkūnijant garsiąją moterį.

„Kartą bare prie manęs priėjo vienas vyrukas ir pareiškė, kad esu jo mama, neva jis yra Johno Fitzgeraldo Kennedy ir M. Monroe sūnus, bet tėvai jį atidavė įvaikinti. Jis atrodė mielas, bet kalbėjo visiškai rimtai, todėl ne juokais išsigandau, – sakė ji. – Tai nutiko Vokietijoje. Koks keistas incidentas. Buvau labai pasimetusi. Man netgi jo pagailo, nes, regis, jis iš tikrųjų tikėjo tuo, ką sakė.“

„Tiesa, turėjau ne vieną neįprastą nutikimą. Juk M. Monroe seniai mirusi, o aš esu tarsi geriausia alternatyva“, – pridūrė S. Kennedy.

Suzie Kennedy

46-erių metų amžiaus S. Kennedy gimė Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), bet užaugo Londone. Jos, kaip komikės ir aktorės, karjera prasidėjo po laimingo susitikimo su nepažįstamu asmeniu.

Ji nemanė esanti graži, bet kartą praeivis ją sustabdė tiesiog gatvėje ir įtikino kreiptis į modelių agentūrą, nes ji neva kaip iš akies lupta M. Monroe. Iš savo gerbėjų S. Kennedy sulaukia keisčiausių ir nepadoriausių prašymų.

Pavyzdžiui, vienas vyras pasiteiravo, ar ji negalėtų lygiai tris minutes dažytis lūpas, o paskui jas aplaižyti. S. Kennedy, žinoma, atsisakė.

„Turiu savo priežasčių nedaryti tokių dalykų, be to, tarytum atstovauju kitam asmeniui, o tai man yra labai svarbu, gerbiu M. Monroe atminimą“, – tikino antrininkė.

O kaip jai sekasi meilėje? Deja, kalbant apie S. Kennedy širdies reikalus, situacija yra labiau komplikuota – pastaruosius 18 mėnesių moteris yra viena, bet pati taip nusprendė.

„Turėjau galybę persekiotojų ir manau, kad, atrodydama kaip M. Monroe, sukeliu vyrams troškimą mane užkariauti. Toks buvo jos poveikis stipriosios lyties atstovams. Jie tiesiog žiūrėjo į ją kaip į gražų daiktą, kurio geidė, – samprotavo S. Kennedy. – Turbūt vyrai panašiai galvoja ir apie mane, nes esu labai panaši į ją. Galėtų visiems girtis, kad susitikinėja su M. Monroe, nors aš ir nesu ji. Čia panašiai kaip „Chanel“ rankinė – daug svarbiau prekių ženklas, o ne pats daiktas.“

„Manau, kad jau pasimokiau, nes anksčiau labiau flirtuodavau su vyrais ir galvodavau: oi, koks jis gražus, tikrai pakvies mane į pasimatymą, nes atrodau kaip M. Monroe. Bet visa tai tik žaidimas, – tęsė S. Kennedy. – Kai esi jaunesnė, trokšti dėmesio, visai nesvarbu, kodėl žmonės tau perka gėrimus ar kviečia į pasimatymus. Nemanau, kad kada nors draugavau su vyru, kuris nebūtų savo bičiuliams pasigyręs, jog susitikinėja su M. Monroe.“

Tiesa, nors ir yra dažnai lyginama su M. Monroe, kuri mirė daugiau nei prieš 60 metų, būdama 36-erių, S. Kennedy yra tikra asmenybė ir gali papasakoti ne mažiau įdomią savo gyvenimo istoriją.

Marilyn Monroe

Ji įveikė vėžį ir išsivadavo iš smurto artimoje aplinkoje; nepaisant sveikatos problemų, neseniai nubėgo pusmaratonį, kad savo socialinių tinklų paskyrose atkreiptų sekėjų dėmesį į jai aktualius dalykus.

Prisiminusį bėgimą, ji sakė: „Augdama patyriau smurtą artimoje aplinkoje ir patyčias. Tiesiog norėjau kaip nors prisidėti prie moterų gerovės, nes nemažai jų neturėjo progos pabėgti nuo smurtautojų. Mano darbas suteikė tokią progą, todėl dabar noriu savo panašumą į M. Monroe naudoti ne tik asmeniniais tikslais, bet ir visų moterų labui, pavyzdžiui, populiarinti labdaros organizaciją „Woman’s Trust“.

S. Kennedy teigimu, panašumas į M. Monroe jai padėjo pražįsti nepaisant praeityje patirtų traumų. Beje, garsiosios blondinės antrininkė nori teikti psichologinę pagalbą ir yra paskutiniame atitinkamų studijų kurse.

Kalbėdama apie M. Monroe palikimą, S. Kennedy prisipažino: „Man patinka ją įkūnyti, bet tikiuosi, kad kas nors kitas tęs mano pradėtą darbą, tačiau žmonės man tebeskambina, sulaukiu pasiūlymų filmuotis, taigi, kol telefonas netyla, tol būsiu M. Monroe.“

„Vis dėlto nenoriu, kad žmonės sakytų: „O, ar tai M. Monroe mama?“ Kai taip nutiks, gracingai pasitrauksiu“, – juokdamasi pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją