24 metų Sarah Jade vaizdo įrašu pasidalino savo „TikTok“ paskyroje, kur teigia, kad akistata su agresyviai nusiteikusiu paukščiu, per kurią vos neteko akies, ją kaip reikiant traumavo.

„Galimai tai buvo vienas baisiausių nutikimų mano gyvenime. Vienas dalykas – aš bijau paukščių. Antras dalykas – tas paukštis vos neiškabino man akies. Iš pradžių net nesupratau, kas vyksta.

Pamaniau, kad paukštis tiesiog atsitrenkė į veidą, o tada pasižiūrėjau vaizdo įrašą ir supratau, kad per plauką neįvyko tragedija. Ši patirtis mane traumavo. Maniau, kad nuo streso apsivemsiu“, – sekėjams pasakoja nuomonės formuotoja.

Sarah prisipažino, kad iš pradžių vaizdo medžiaga su sekėjais dalintis nenorėjo, tačiau galiausiai suprato, kad turi pasinaudoti savo žinomumu ir perspėti kitus.

„Paukštis taikėsi į mano akį. Sunku suvokti, kaip siaubinga“, – sakė nuomonės formuotoja.


Šarkų poravimosi sezonas Australijoje trunka nuo rugpjūčio iki lapkričio. Šiais mėnesiais paukščiai itin aršiai gina savo lizdus, jauniklius ir aplinkines teritorijas.

Nemažai sekėjų abejoja, ar vaizdo įraše tikrai užfiksuota šarka, teigia, kad tai mažoji šarka, kurios įprastai žmonių niekada nepuola.

Vėliau Sarah parodė, kaip po incidento atrodo sužalota akis ir pasidalino nuogąstavimais dėl galimos infekcijos.

„Praeita naktis buvo labai sunki. Prisiskaičiau, kad paukščiai platina daugybę bakterijų. Jeigu kils bent menkiausių įtarimų, kreipsiuosi į medikus“, – sakė ji ir pridūrė, kad daugiau neis pasivaikščioti be kepurės ir akinių nuo saulės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją