Fotografijose moteris demonstruoja savo nepriekaištingai atrodantį pilvuką, vilkėdama prasagstytus džinsus ir aptemptą baltą palaidinę, skelbia thesun.co.uk.

Pirmoje nuotraukoje C. Ferry stovi vidaus kieme uždėjusi rankas ant klubų. Jos plaukai – ilgi ir banguoti bei visiškai dengia pečius, o gražuolė gundančiai žiūri į objektyvą.

Visgi keletas itin pastabių sekėjų atkreipė dėmesį į moters ranką. Padidinus vaizdą paaiškėjo, kad jos nykštys atrodo labai keistai. Šis pirštas yra kur kas plonesnis nei kituose kadruose ir tarytum suaugęs su liemeniu.

„Akivaizdus fotošopas ties nykščiu“, – parašė vienas komentatorius.

„Šioje nuotraukoje tikri tik džinsai“, – pridūrė kitas.

Fotošopas – kaip visada“, – pakomentavo trečias naudotojas.

C. Ferry taip pat pasidalijo dar dviem gana atviromis nuotraukomis. Vienoje iš jų moteris klūpi ant žemės ir žiūri į tolį, kitoje – palinkusi į priekį. Akivaizdu, kad šios minifotosesijos metu ji nedėvėjo liemenėlės.

Tiesa, tai jau ne pirmoji moters nesėkmė naudojantis redagavimo programėlėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)