„Prasidėjus naujiems mokslo metams Vilniuje padaugėjo žmonių, atvykusių mokytis iš kitų miestų ir miestelių. Deja, ne visi jie mandagūs, malonūs, civilizuoti, – feisbuko puslapyje „Slavka Channel“ rašė parodijos kūrėjai. – Ši daina yra ne apie žmogų iš kaimo, o apie kaimą žmoguje.“

Pagal Stingo dainos „Englishman In New York“ (liet. „Anglas Niujorke“) melodiją sukurtoje dainoje pašiepiamas netašyto charakterio asmuo, kuriam didmiestis – gerokai per didelis jo siauram mąstymui. Tą atspindi ir specialiai dainai sukurtas vaizdo klipas.

Tai – ne pirma parodija, kurią sukuria Viačeslavas kartu su savo komanda. Iš viso šešių žmonių komanda jau drebino internetą Sel'o dainų parodija, kiek vėliau apdainavo ir BMW bei „Ferrari“ avariją.

Anksčiau su DELFI bendravęs Viačeslavas tikino, kad parodijos negali žeisti kūrėjų ar apdainuojamų asmenų, nes tai tiesiog parodijos. Negana to, jis tikino, kad jam nereikia net gauti sutikimo iš atlikėjų, kurių dainas ar melodijas jis panaudoja ar perdainuoja. Esą visa tai tėra saviraiška, o ne siekis užsidirbti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (302)