Daug klausimų ir dar daugiau atsakymų, pasidalinimų savo klaidomis bei pamokomis jau šį ketvirtadienį, vasario 23 dieną, vieninteliame tokio formato renginyje – „Fail Nights – istorijos apie nesėkmes“!

„Šie renginiai išties neįprasti visomis prasmėmis – juose neišgirsite sėkmės receptų ar tradicinio pasididžiavimo savo pasiekimais, nes pranešėjai lipa ant scenos tam, kad pasidalintų kurioziškiausiais, brangiausiais ar jautriausiais savo profesinio gyvenimo momentais. Pozityvi klaidų kultūra kuriama ne tik pasakojant savo istorijas, bet ir atvirai klausantis jų. Išties net ir patys pranešėjai dažnai kartoja, kad prieš lipdami į sceną dalintis savo nesėkmių istorijomis, jie nesitikėjo tokios jaukios, smagios ir priimančios publikos. Jei dar neteko „Fail Nights“ renginiuose būti gyvai, kviečiame atkeliauti ir nustebti patiems!“, – dalinasi šio renginio sumanytoja ir jo organizatorė Simona Laiconaitė.

Jau vasario 23 d., šį ketvirtadienį, Kablys+kultūra erdvėje, savo istorijomis dalinsis net penki pranešėjai: Raminta Vyšniauskaitė – buvusi Power Hit Radio laidų vedėja bei renginių organizatorė, Gediminas Kvietkauskas – vienas didžiausių žemės ūkio technikos įmonių Lietuvoje EWA generalinis direktorius, Šarūnas Černiauskas – žurnalistas ir redaktorius, tiriamosios žurnalistikos centro Siena – bendraįkūrėjas, Kęstutis Matuliauskas 300 tūkst. Eurų pritraukusio startuolio „XRental“ įkūrėjas, patirtį kaupęs Silicio Slėnio ir Australijos IT įmonėse, Karolis Žukauskas - Vilniaus miesto mero patarėjas komunikacijai.

Jau ketvirtąjį kartą šį sezoną, renginių serija „Fail Nights – Istorijos apie nesėkmes“ kviečia į renginį, kurio metu drąsūs įvairiausių verslo sektoriaus atstovai, visuomenės ar žiniasklaidos veikėjai scenoje dalinasi savo nesėkmių istorijomis.

„Fail Nights – Istorijos apie nesėkmes“ vyksta nuo 2016 metų, skatina dalintis savo pralaimėjimais, klaidomis ir išmoktomis pamokomis apie karjerą, verslą ir gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją