„Billboard’s Power 100“ renginyje į save dėmesį atkreipė translytė dainininkė Kim Petras. Šventėje, skirtoje muzikos pasaulio įtakingiausiems, atlikėja pasirodė pasipuošusi trumpute blizgia mėlynos spalvos suknele ir derančiais akiniais.

Metalo blizgesio suknelė traukė juodų sagų dekoru ir akcentuotais pečiais. Prie aprangos pasirinkimo derėjo ir paprasta šviesių K. Petras plaukų šukuosena bei šventinis makiažas, kurio akcentais tapo baltos spalvos akių kontūravimo priemonė ir rožinis blizgis. Dainininkė mūvėjo juodus ilgaaulius, puošėsi sidabro spalvos žiedais bei auskarais.


Tuo tarpu praėjusią savaitę Madonna pristatė Kim Petras, kuri tapo pirma translyte atlikėja, pelniusia „Grammy“ apdovanojimą. Ji ir Samas Smithas gavo geriausio popdueto apdovanojimą už dainą „Unholy“.

Akyliausiems nepraslydo pro akis, kad pop scenos karalienė Džordana Butkutė neseniai vykusių M.A.M.A apdovanojimų metu dėvėjo kone identišką drabužį. Nors nei viena, nei kita atlikėja nepažymėjo suknelės prekinio ženklo, panašu, kad vis tik jos abi pasirinko tą patį dizainerį.

Delfi jau anksčiau pranešė, kad prestižinį „Grammy“ apdovanojimą gavusi S. Economou vilkėtas drabužis buvo kone identiškas tam, kurį neseniai vykusiuose M.A.M.A muzikos apdovanojimuose dėvėjo verslininkė ir nuomonės formuotoja Daina Bosas. Tuomet ji fotografų blykstes traukė pasipuošusi prekės ženklo Safiyaa drabužiu, kurį atsisiuntė iš užsienio.
Daina Bosas, Stephanie Economou / Foto: Delfi, Scanpix
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)