Po savamokslės makiažo nuotraukoje nebesimatė porų veide, į kasą sukeltus plaukus pakeitė elegantiškos garbanos ir seksuali suknelė – panašumo į dainininkę iš tiesų atsirado daug, apie tai suskubo rašyti sekėjai. Transformacinį makiažą užbaigė vėsiai rožinės lūpos, stipriai išryškintos akys ir priklijuojamos blakstienos.

Transformacinis makiažas pelnė net 8,4 milijono patiktukų socialiniame tinkle. Daug kas prašė jos išsamiai parodyti, kaip pasidaryti tokį makiažą ir gyrė jos transformaciją.

Vieni gyrė talentingą makiažo meistrę, kiti buvo mažiau geranoriški ir piktokai šaipėsi, neva ji naudojo filtrus, kad paslėptų raukšles.

Kažkas parašė: „Visos gražios, kol nepamatai jų iš ryto.“

Į piktus komentarus palankūs sekėjai atrašė, kad tai – elementarus pavydas.

Sarah dažnai pradžiugina savo tiktoko sekėjus makiažo transformacijomis, visada parodo vaizdą prieš ir po, kad visi įsitikintų transformuojama makiažo galia.

Du priekinius dantis Sarah (47 m.) išsimušė krisdama nuo dviračio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją