Ronica Cabansag teigia, kad jos mylimas vaikinas Jerome‘as Javillonaras – tikras introvertas, net per savo gimtadienį išjungiantis telefoną, kad tik išvengtų sveikinimų – ją pasikvietė į svečius, pareiškęs, kad jos laukia staigmena.

Vėliau ta staigmena mergina pasidalino savo feisbuko paskyroje.

„Turėjau nuojautą, kad laukia kažkas ypatingo, tačiau mintį apie piršlybas vijau šalin, nes puikiai žinau – mano mylimasis su romantika neturi ir nenori turėti nieko bendro. Atidariusi miegamojo duris, išvydau lemputes ir balionus. Apėmė labai prieštaringi jausmai. Vienu metu ir juokiausi, ir verkiau. Tiesą sakant, bijojau plačiai atverti kambario duris“, – rašė laiminga mergina.

Ant lovos buvo padėtas nešiojamasis kompiuteris su įjungtu poros mėgstamiausiu kompiuteriniu žaidimu „Genshin Impact“.

„Jis žaidime prikūrė naujų kliūčių ir labirintų. Labai kūrybiškas sprendimas, nes puikiai žinau, kaip iš tiesų nelengva tai padaryti. Sakė, kad prireikė daugiau nei mėnesio, nes dar ir papildomos programinės įrangos teko įsigyti“, – tęsia pasakojimą mergina.

Ronicos avatarui laipiojant uolomis ir skraidant virš atviro pasaulio, jos vaikinas žaidime įjungė žinutę: „Rožės raudonos, žibutės mėlynos, su tavim amžinybė įgauna prasmę“. Galiausiai nuskambėjo ir esminis klausimas: „Ar būsi mano žmona?“.

„Štai kaip peršasi tikri introvertai. Be pompastikos. Be minios liudininkų. Nedarydami spaudimo. Jie myli tyliai, bet dėl mylimo žmogaus laimės pasiryžę absoliučiai viskam. Galiu garantuoti. Esu laimingai susižadėjusi su savo vaikinu. Dabar jis mano sužadėtinis“, – džiaugiasi Ronica.

Pora susituokti norėtų jau šiais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją