Į įmonę gali kreiptis bet kuris apie „Disney“ žvaigždės šlovę svajojantis pilietis, rašo „The Mirror“.

Visi, kurie mano galintys be vargo susitapatinti su Žaviuoju princu iš pasakos „Snieguolė“ arba Gražuole iš kūrinio „Gražuolė ir pabaisa“, gali išmėginti savo laimę kreipdamiesi dėl tokio pobūdžio darbo.

Vis dėlto prieš tėškiant prašymą atleisti iš darbo ir paskutinį kartą trenkiant biuro durimis vertėtų žinoti, kad gavus vietą „Disney“ įmonėje dirbti teks Prancūzijoje esančiame Paryžiaus disneilende.

Beje, būtina atkreipti dėmesį ir į tam tikrus griežtus kandidatams keliamus reikalavimus.

Prancūzų kalba parašytuose darbo skelbimuose nurodoma, kad žymiuosius „Disney“ filmų personažus norintys įkūnyti pretendentai turi būti energingos ir entuziazmo kupinos asmenybės, be to, puikiai mokėti šokti.

Pageidautina, kad lankytojus kasdien pasitinkančius princus ir princeses vaidinsiantys žmonės būtų panašūs į tikruosius filmų personažus.

Vis dėlto net ir tuo atveju, jei minėtus kriterijus kandidatas atitinka, absoliučios garantijos, kad gaus pageidaujamą darbą, nėra.

Princo arba princesė vaidmenį gali gauti tik konkretaus ūgio, t. y. ne žemesni kaip 137 cm ir ne aukštesni kaip 193 cm, žmonės.

Tiems, kam atrankos konkurso laimėti nepavyks, beliks tenkintis galimybe pasipuošti įvairias kanalais platinamais „Disney“ filmų princesių aprėdais.

Juk internete galima įsigyti kuo įvairiausių tiek vaikams, tiek suaugusiesiems skirtų kostiumų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją