18-os metų amžiaus translytė amerikietė Gray Narvaez-Dragion platformoje „TikTok“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti daugybė tuščių staliukų, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nei 5,2 mln. kartų peržiūrėto vaizdo įrašo prierašas byloja: „88 žmonės pasakė, kad ateis, bet neatėjo net 40.“ Videoklipas sparčiai išpopuliarėjo internete, o tūkstančiai komentatorių negali patikėti, kad žmonės taip pasielgė.

Daugelis internautų negailėjo kritikos svečiams. „Jeigu negalite atvykti į vestuves, tiesiog praneškite – nieko baisaus! Jaunavedžiai išleis mažiau pinigų maistui! Nemeluokite!“ – parašė vienas naudotojas.

Kiti komentatoriai guodė G. Narvaez-Dragion ir dalijosi panašiomis nesmagiomis istorijomis. Vienas internautas pareiškė, kad jo vestuvėse turėjo pasirodyti maždaug 100 svečių, bet atėjo vos apie 30.

„Taip nutiko mano seseriai. Laukėme 80 svečių, tačiau jų nesusirinko nė 30. Stengiamės suktis iš padėties, bet aš niekada taip nepasielgčiau“, – nurodė trečias naudotojas.

G. Narvaez-Dragion komentarų skiltyje paaiškino, kad dėl mažo svečių skaičiaus teko atšaukti „barstymą ryžiais, privatų šokį, vakarienę ir sutrumpinti svečių priėmimą“. Didžėjus taip nesmagiai jautėsi, kad „kartu su mumis nusifotografavo“.

„Ceremonijos metu buvau labai laiminga, bet kai pasižiūrėjau į išstatytas kėdes, pamačiau, kad jos tuščios. Iš pradžių net neatkreipiau dėmesio... Paskui žliumbiau ne vieną valandą... Labai dėl to sielojausi...“ – pridūrė G. Narvaez-Dragion.

Jaunavedžiai

Negana to, pirmojo šokio metu nuotaka parkrito, o jos mama „neištarė nė žodžio, kol tėtis privertė ją ką nors pasakyti“. Kadangi vestuves teko gerokai sutrumpinti, G. Narvaez-Dragion ir jos vyras Nyxas tiesiog sėdėjo „tuščioje patalpoje ir verkė“.

G. Narvaez-Dragion teigimu, vestuvės atsiėjo daugiau nei 27 tūkst. JAV dolerių ir pridarė didelių finansinių problemų: „Dabar net neturiu už ką nusipirkti maisto, nes buvau atleista iš darbo. Esu visiškai sugniuždyta.“

Kitame „TikTok“ paskelbtame vaizdo įraše G. Narvaez-Dragion atskleidė, kad vestuvių svečiams buvo užsakiusi įvairių smulkmenų, įskaitant muilą ir žėrinčius magnetukus. Norėdami padėti jaunavedžiams, naudotojai komentarų skiltyje pasiteiravo, ar galėtų įsigyti šiuos mažmožius, o G. Narvaez-Dragion nurodė savo „Venmo“ kontaktinę informaciją.

Kai kurie internautai taip pat pasiūlė nupirkti svečių įteiktas dovanas, kad pagerintų jaunavedžių finansinę padėtį. G. Narvaez-Dragion padėkojo padėti norintiems naudotojams ir parašė: „Sulaukiau tiek daug užuojautos. Esu be galo dėkinga kiekvienam iš jūsų.“

Sureagavusi į kai kurių komentatorių abejones šios istorijos tikrumu, G. Narvaez-Dragion paskelbė momentinę ekrano nuotrauką, kurioje matyti savo dalyvavimą patvirtinusių, bet neatvykusių svečių sąrašas.

Vienas „TikTok“ naudotojas parašė: „Tikiuosi, kad tuos žmones išbrauksi iš savo gyvenimo. Nepriimk jokių pasiteisinimų. Jeigu jie nedalyvavo svarbiausioje tavo gyvenimo šventėje, nepasirodys ir ištikus nelaimei.“

„Pasilik šį sąrašą ir pagal jį atitinkamai pakoreguok jame nurodytiems žmonėms skiriamą dėmesį ir energiją“, – patarė kitas komentatorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)