Nieko nuostabaus, kad tobulos šios moters kūno formos patraukė interneto vartotojų dėmesį. Apie 451 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ nepraleidžia nė vienos L. Gordon skelbiamos nuotraukos. Nekilnojamojo turto agente dirbanti moteris tikina niekada nedirbusi kultūrizmo srityje profesionaliai, tačiau vis dėlto yra linkusi vertinti šį užsiėmimą kaip antrąjį savo darbą.

„Nemėgstu sportuoti, tai lyg darbas; gera forma – tai atpildas, o treniruotės – sunkus darbas“, - patikino ji. Moteris tikina mankšta susidomėjusi būdama 23-ejų. Daugelį metų ofise dirbusi moteris visą savo laisvą laiką praleisdavo gulėdama ant sofos, kol pagaliau suprato, kad situacija jau labai prasta.

Norėdama pagerinti savo kūno formą ji ėmė mankštintis namuose žiūrėdama vaizdajuostes. Nuo tol laiko ji mankštinasi reguliariai. Per visą šį laiką ilgiausia L. Gordon pertrauka be sporto neviršijo savaitės. ištikima sporto salės gerbėja L. Gordon neturi vaikų, tačiau yra ištekėjusi. Jos 39-erių vyras šiek tiek nerimauja dėl žmoną užgriuvusio žinomumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (368)