Alicia teigia 2016 m. tapusi judėjimo „bimbo“ (naivių, seksualių blondinių moterų judėjimas) pradininke. Moteris vadina save „profesionalia bimbo“ ir pašventė tam savo gyvenimą.

Iš Stokholmo kilusi Alicia vėliau metė darbą, išvyko į Dorsetą (Britanija) ir pradėjo savo transformacijas bei plastines operacijas.

„Tik bimo [bendruomenės narės] yra pasidariusios daugiau plastinių operacijų nei Barbės, – neseniai rašė ji savo instagramo paskyroje. – Tikra bimbofikacija yra tokia, kad net be lūpų dažų ar ryškaus makiažo išlieki bimbo. Esi visam laikui modifikuota ir tapai bimbo – tai niekur nedingsta, kai nusivalai makiažą ar persirengi drabužius.“

Alicia Amira

Daugelis „bimbo“ bendruomenės narių sako, kad didžiausia jų įkvėpėja yra Alicia, pažiūrėjus į ją nesunku suprasti, kodėl.

31 m. moteris atvirai pasakoja instagrame apie pasidarytas procedūras ir apie tai, kokių ketinimų dar turi ateičiai.

Alicios veide – skruostų, smakro, žandikaulių, užpildai, suleista botokso injekcijų. Lūpos – dvigubai didesnės nei buvo natūralios, nosis stipriai sumažinta, o krūtys maksimaliai padidintos.

„Nėra reikalo kaip nors savęs varžyti, juk esu... plastikinė bimbo, <...> lėlė – patinka jums ar ne“, – neseniai rašė ji instagrame.

Kai kam atrodo, kad Alicia ėmė ekstremalių išvaizdos pokyčių, o pati moteris sako, kad tai – toli gražu ne viskas, jos tikslas – atrodyti kuo nenatūraliau, todėl ateityje ji ketina įsidėti sėdmenų implantus, dar pakoreguoti nosį ir dar padidinti krūtis.

Alicia Amira

„Nejuokauju, sakydama, kad noriu nugyventi savo gyvenimą būdama gyva sekso lėle. Sunaikinau savo praeitį, kad tapčiau plastikine bimbo. Aš nesikeičiu, a evoliucionuoju“, – yra sakiusi ji. – Bimbofikacija reiškia, kad visko išsižadi ir sudedi ant seksualumo altoriaus, tai reiškia, kad išsižadi „normalaus gyvenimo“ ir visam laikui tampi bimbo, sekso lėle.“

Alicia – prieštaringai vertinama asmenybė instagrame, ne kartą jos paskyra buvo užblokuota. Blondinė seksbomba kartais publikuoja gana kontraversiškus pasisakymus ir yra sakiusi esanti antifeministė, kadangi, jos nuomone, feminizmas padarė neigiamos įtakos moterims.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją