Ne kartą Lietuvoje viešėjęs ir savo pasirodymus Vilniuje surengęs komikų duetas sugrįžta į Lietuvą su nauja komedijos programa „The Distraction“, rašoma pranešime spaudai. Teigiamų įvertinimų sulaukusiame šou, Davidas Collinsas ir Shane'as Dundasas įkūnija gyvo pasirodymo energiją ir kino spektaklį, sujungdami tai į naują, specialiaisiais efektais papildytą šou, kuris vienu metu vyksta tiek scenoje, tiek dideliame ekrane.

„The Umbilical Brothers“ pažada, kad šis pasirodymas - tai, ko žiūrovai dar niekada nebus regėję.

„Skirtingai nei bet kuris kitas matytas komedijos šou, šis yra puikus, sumanus ir labai, labai juokingas“ - apie naują komikų programą atsiliepia „Broadway World“.

„The Umbilical Brothers“, dar vadinami komedijos fenomenu, pasirodymus rengia jau daugiau nei trisdešimt metų. Per tokį laiką duetą pamilo itin plati publika - juos pamatyti skuba ne tik suaugę, bet ir vaikai.

Žiūrovus savo humoru, kūrybingumu ir energija žavintys komikai be kitų gausybės svarbių įvertinimų ir apdovanojimų, 2021 m. pelnė geriausios komedijos titulą Adelaidės „Fringe“ festivalyje, o leidinio „Entertainment Weekly“ buvo įtraukti į 100 kūrybingiausių pramogų pasaulio žmonių sąrašą.

Davidas Collinsas ir Shane'as Dundasas jau yra aplankę daugiau nei 40 pasaulio šalių, pasirodę festivalyje „Woodstock ’99“ ir Didžiosios Britanijos karalienei bei sutraukę daugybę komedijos žanro gerbėjų į savo šou Sidnėjaus operos teatre.

Šiuo metu rengdami pasirodymus didžiausiuose Europos miestuose, „The Umbilical Brothers“ jau lapkričio 30 d. pasirodys ir Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją