„Būdas, kurį pasirinkau norėdamas atkreipti jaunimo ir tėvų dėmesį, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti nederamas, kai kalbama apie žalojamą sveikatą, griaunamą savo ateitį ir artimų žmonių pasitikėjimą. Visgi nuoširdžiai tikiuosi, kad tokia forma pateikta žinutė labiau užsifiksuos", - kalbėjo aktorius.

Nauju socialiniu projektu siekiama aiškiai ir suprantamai nušviesti narkotikų vartojimo pasekmes, padėti atpažinti kvaišalų vartojimo požymius. Vaizdo klipui M. Stonkus pasirinktas ne tik dėl savo aktorinio talento, bet ir dėl gebėjimo užmegzti nuoširdumu paremtą dialogą su jaunąja karta.

„Humoras padeda griauti įsivaizduojamas sienas. Šiuo atveju jis padeda parodyti, kad tai, kas kažkam galbūt atrodo labai kietai, iš tiesų yra apgailėtina. Vartojant narkotikus nesunku tapti savo paties parodija – apie tai ir kalba šis vaizdo klipas", - akcentavo socialinės iniciatyvos autoriai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)