Viena jauna akušerė nusprendė savo patirtimi pasidalinti „TikTok“ platformoje (@midwife_tylah), o daugiausia susidomėjimo sulaukė jos pasakojimai apie siaubingą vyrų elgesį gimdykloje.

Kartu su bičiule, taip pat akušere, Tylah drąsiai kalba „apie klaikų „gimdančių“ tėvelių elgesį“ ir smerkia neatsakingus vyrus, pavyzdžiui, vyruką, kuris praleido savo vaiko gimimą“, nes būtinai norėjo susimokėti už automobilio stovėjimą“.

Merginos viešai prisiminė vieną vyrą, kuris visą laiką, kol jo moteris gimdė, buvo įkišęs nosį į telefoną, ir kitą, kuris nuolat teiravosi, „kada išnyks tos strijos“, nors tuo metu jo žmona gulėjo ant operacinio stalo. Nepamiršo ir to, kuris iš gimdymo namų, taip ir nesulaukęs mažylio, išskubėjo į barą švęsti su draugais.

nėštumas, nėščia, gimdymas, ligoninė, vyras gimdyme, masažas

Nebuvo pamirštas ir vyrukas, teiravęsis, kada jo žmonos vagina „vėl bus normali“, kol viena iš akušerių po gimdymo kaip tik siuvo plyšimus.

Ir tai tik medikių išpažinties pradžia. Pasirodo, vienas vyras rimtus gamtinius reikalus nusprendė atlikti praviromis durimis pačioje palatoje, šalia gimdant pacientei ir dirbant akušerei. Kitas šaunuolis pabandė ant ką tik gimdymo kanale pasirodžiusios kūdikio galvutės jau uždėti kepuraitę.

Akušerių parengtas vaizdo įrašas internete peržiūrėtas per 1,1 mln. kartų, pakraupę žiūrovai dalijasi komentarais ir pastabomis.

„Kepuraitė ant ką tik išlindusios galvutės. Akimirksniu būčiau išprašiusi saviškį lauk“, – pakomentavo viena moteris.

„Kaip liūdna. Vargšės moterys“, – konstatavo kita.

Kitos žiūrovės pasidalino savo gimdymo užkulisiais. Viena moteris atskleidė, kad jos partneris iš karto po gimdymo paprašė jos papildomos siūlės siuvant plyšimus, o kita prisiminė, kaip jos mylimasis tvirtino esąs „pervargęs“ po 27 valandas trukusio gimdymo.

Vienas asmuo pakomentavo: „Tas metas, kai jis sako „mes“. Mes nenorime nuskausminimo. Mes gimdome. Mes norime natūralios patirties. Labai apgailestauju, bet tai ne vyro kūnas, tad šiuo atveju jo nuomonė nesvarbi“.

To, ką išgirdo, sukrėsta viena prenumeratorė parašė, kad, jeigu jos antroji pusė taip elgtųsi per gimdymą, jų santykiai būtų baigti: „Faktas, kad, jeigu jis taip su manimi pasielgtų, tą pačią sekundę su juo išsiskirčiau“.

Kita pridūrė: „Jeigu nutiktų kažkas panašaus, tikrai nelikčiau su tokiu vyru“.

Trečioji pridėjo: „Jergutėliau, negaliu patikėti, kad tokių vyrų iš viso egzistuoja“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)