Sulaukusi teigiamo atsakymo, renginio komanda atskleidžia – jau spalio 21-22 dienomis gerbėjai turės galimybę susitikti su aktore Colby Minifie, seriale įkūnijusia Ashley Barret personažą.

Ryškiausia antagonistė

„The Boys“ siužetas pasakoja apie tai, kas nutinka, kuomet superherojai, būdami tokie populiarūs kaip ryškiausios pasaulio žvaigždės, įtakingi kaip politikai bei gerbiami kaip dievai, pradeda piktnaudžiauti savo galiomis.

Ashley Barret personažą į Vilnių atvykstanti aktorė Colby Minifie kūrė nuo pat pirmojo sezono, o trečiajame ji buvo matoma jau kaip viena pagrindinių ir įsimintiniausių projekto antagonisčių. Stiprus vaidmuo pastebimai prisidėjo ir prie viso serialo sėkmės.

„Nuo pasirodymo iki šiuo metu paskutiniojo išleisto trečiojo sezono, „The Boys“ žiūrimumas augo 89 procentais – serialas jau dabar peržiūrėtas 10,6 milijardo minučių visame pasaulyje. Bendraudami su filmų bei serialų fanų bendruomene jaučiame, jog šias populiarumo tendencijas „The Boys“ išlaiko ir Baltijos šalyse. Nutuokiame, jog žinia apie Colby atvykimą praskaidrins dieną ne vienam serialų bei superherojų tematikos gerbėjui“, – sako didžiausio populiariosios kultūros renginio Baltijos šalyse organizatorius Tomas Vievesis.

Ir filmuose, ir televizijoje, ir Brodvėjuje

1992-aisiais Niujorke gimusi aktorė C. Minifie savo karjerą pradėjo būdama vienuolikos. Didelis talentas bei universalumas aikštelėse, aktorei atvėrė ne tik televizijos ir filmų, bet ir Brodvėjaus teatro sceną. Ketverius savo karjeros metus aktorė paskyrė ir darbui su JAV nacionaliniu šokių institutu (orig. National Dance Institute).

Nors vaidyba seriale „The Boys“ laikoma iki šiol ryškiausiu C. Minifie darbu, aktorė taip pat buvo matoma ir tokiuose ryškiuose projektuose kaip „Fear the Walking Dead“, „Jessica Jones“, „Homebody“.

Colby Minifie

Susitikti, gyvai pabendrauti, kartu įsiamžinti ar net gauti aktorės autografą gerbėjai galės jau spalio 21-22 dienomis didžiausiame populiariosios kultūros renginyje Baltijos šalyse – „Comic Con Baltics 2023“.

Daugiau žvaigždžių iš populiariausių serialų

Kiek anksčiau apie dalyvavimą renginyje skelbė ir serialų „Breaking Bad“, „The Witcher“, „Stranger Things“ bei kitų projektų žvaigždės, dešimtis milijonų sekėjų visame pasaulyje turintys internetinių komiksų autorius Danny Cassale, žinomas kaip „Coolman Coffeedan“, „Ketnipz“ ir kiti kūrėjai.

„Comic Con Baltics 2023“ metu, spalio 20-22 dienomis „LITEXPO“ erdvės pavirs į tikrą populiariosios kultūros visatą. Joje – naujausių kompiuterinių žaidimų bei technologijų pristatymai, didžiausias Baltijos šalyse cosplay konkursas, naujausių filmų pristatymai, pranešimai ir diskusijos, interaktyvi šeimų bei daug įdomybių pasiūlysianti prekybininkų erdvė.

Spalio 20 diena renginyje skirta mokykloms. Su Kultūros pasu įėjimas – nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją