21 m. vaikinas prie savo netradicinio aprangos ansamblio priderino perregimą dušo kepuraitę.

Šį pokštą jis iškrėtė socialinės žiniasklaidos agentūrai „Creators Inc.“, kuri surengė šou Niujorko mados savaitės metu.

Šlovės akimirka truko neilgai – stebint apstulbusiems žiūrovams, labai greitai F. Beyerį išvedė apsaugininkas.

Netrukus pokštininko „YouTube“ kanale pasirodė ir reportažas iš renginio.

F. Beyeris turi 300 tūkst. prenumeratorių, o savo „YouTube“ kanale jis publikuoja viešose vietose, įvairių paslaugų tiekėjams ir policijai krečiamus pokštus.

Išdaigininkas iš Flordos mėgsta sukelti sąmyšį viešose vietose ir keistais poelgiais sutrikdyti aplinkinius.


Savo instagramo sekėjus jis iš anksto įspėjo, kad bus filmuotas reportažas iš Niujorko mados savaitės.

Kartą jis nufilmavo, kaip bandė paspausti gaisro pavojaus mygtuką bibliotekoje. Videomedžiaga jau sulaukė 967 459 peržiūrų. Matyti, kaip F. Beyeris ateina į biblioteką ir grupelei žmonių pasako, kad ketina paspausti gaisro pavojaus mygtuką. Susiruošusį įgyvendinti savo planą vaikiną sustabdo keli bibliotekos darbuotojai.

Darbuotojai jam paaiškina, kad negalima spausti gaisro mygtuko, jei nėra realaus gaisro pavojaus, o jis pademonstruoja, kad tie gaisro pavojaus mygtukai netikri – jis buvo priklijavęs imitacijas prie sienos. Vėliau panašų pokštą jis iškrėtė policijos nuovadoje.

Kitas daug peržiūrų sulaukęs reportažas – apie tai, kaip jis, apsimetęs mergina, nuėjo į moterų sporto klubą. Žinoma, greitai buvo iš ten išprašytas. F. Beyris nufilmavo pasiruošimą šiam nuotykiui – kaip „Goodwill“ parduotuvėje pirko moteriškus drabužius, vėliau filmavo be darbuotojų sutikimo, bet galiausiai policininkai išveda jį ir jo kolegą operatorių. Šitą vaizdo turinį peržiūrėjo apie 500 tūkst. kartų.

Iki šiol neaišku, kaip jam pavyko prasmukti į Niujorko mados savaitės renginį ir ar yra koks nors jo pokšto motyvas. Galbūt jis dar atskleis tai savo gerbėjams.

Mados renginys, kurį organizavo „Creators Inc.“, vyko Manhatane, „Conrad“ viešbutyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)